Ærgerligt nederlag til Esbjergs U17

12. Nov. 2012

Manglende skarphed blev afgørende for Esbjergs U17-talenter, der tabte 2-3 til nordjyderne fra Aalborg.

Efter to sejre i træk skulle Esbjerg i topopgøret mod ligaens tredjeplads fra AaB forsøge at hive den tredje sejr hjem.

Det blev en kamp, hvor Esbjerg, trods fin fodboldspil og god fight fra de hårdtarbejdende talenter, blev straffet for manglende kynisme i begge felter.

Esbjerg dominerede kampens begivenheder, men formåede ikke at udnytte de ellers store scoringsmuligheder, U17-drengene fik produceret. Begge hold kunne derfor gå til pausen uden at have ændret på stillingen på resultattavlen.

”Det var et rigtig, rigtig ærgerligt nederlag”

Efter 50 minutters spil fik Esbjerg langt om længe udbytte af deres spilovertag, da Søren Andreasen førte bolden op langs midten af AaB’s banehalvdel. Fra 25 meters afstand sendte han med et flot langskudsmål helt oppe i krogen esbjergenserne på 1-0.

Esbjerg-føringen holdt dog ikke længe, da AaB efter tøvende forsvarsspil i Esbjerg-forsvaret sendte et indlæg på bagerste opstander, hvor en AaB-fod kunne sende bolden ind til 1-1.

Det blev både 1-2 og 1-3 til aalborgenserne inden Esbjerg kastede alt frem i kampens døende minutter. Taktikken gav pote og efter noget klumpspil i AaB’s straffesparksfelt kunne Phillip Billing sende bolden ind til en sen reducering.

Det var en ærgerlig Esbjerg-træner, René Christiansen, der kunne gøre status på nederlaget:
”Det var rigtig, rigtig ærgerligt. Vi spiller rigtig godt i dag, men resultatet er en skuffelse. Drengene kæmper hårdt, men vi brænder for mange store chancer. Fodboldkampe bliver afgjort i felterne, og der var vi ikke skarpe nok i dag.”

Af Niels Friis

nyheder_divider