Dagens spillerprofil: Drobo-Ampem

10. aug. 2013

Davidson Dropo-Ampem glæder sig som et lille barn til dagens kamp mod AGF. Han er på vej mod topformen, og så glæder han sig til mødet med en vis AGF’er.

- Det bliver dejligt at spille mod Jesper Lange, der er en hård og aggressiv modstander. AGF har flere farlige spillere, men jeg har tillid til, at hvis vi arbejder lige så hårdt som mod Brøndby, og vi øger kvaliteten af vore pasninger, så kan vi slå holdet på hjemmebane, siger Davidson Drobo-Ampem.

 Tysk-ghaneseren sloges, så hjelmen passede, i nogle drabelige dueller med Brøndby-spirrevippen Quincy Antipas i 2-0-sejren på Brøndby Stadion, og den langlemmede EfB’er kom sejrrigt ud af de fleste nærkampe.

- Jeg er tilfreds med min indsats, selv om jeg ved, at jeg kan gøre det bedre. Der er i det hele taget meget mere i dette hold. Vi forsøgte meget mod Brøndby, men vi kan spille bedre fodbold og vende spillet bedre. Selv skal jeg spille hurtigere, siger Davidson Drobo-Ampem.

Mod slutningen af premierekampen mod FC Nordsjælland på Blue Water Arena stødte han hovedet sammen med en modstander og blev groggy liggende i græsset. Svimmel og med en dundrende hovedpine spillede han kampen færdig, og efter kampen havde han synsforstyrrelser.

En undersøgelse på sygehuset viste, at kindbenet var skubbet ud af position, og han gennemførte den følgende kamp mod AaB med først en maske og i anden halvleg en forbinding. Masken faldt af, blev sat på plads, hvorefter en ikke helt fair modstander rev den af igen.

Efter AaB-kampen fik ”Dave” foretaget en mindre operation i Odense, som satte knoglen på plads, og han fik fremstillet en behagelig og let hjelm til at spille med.

- Egentlig skulle jeg holde hovedet i ro, og jeg spiller på eget ansvar. Jeg skal bære hjelmen i seks-otte uger, fordi operationsstedet stadig er sårbart, og et nyt slag kan forværre skaden, siger EfB’eren. 

Af Frede Madsen

nyheder_divider