Defensiven var på plads i U19-sejr

31. aug. 2013

Med en sejr og nul mål imod fik EfB’s U19-hold hvad de kom efter i Haderslev, hvor SønderjyskE’s U19-hold blev slået med 0-1. Sæsonpremierens målrige opgør blev afløst af en kamp, hvor den eneste scoring først kom efter 82 minutter.

Esbjergenserne fik en fin start op det tætte opgør, hvor første halvlegs første halvdel bød på blåstribet spilovertag og store chancer til henholdsvis Søren Andreasen og Daniel Kristensen. Som kampen skred frem tippede spilovertaget over til sønderjysk fordel. I målet måtte keeper Jeppe Højbjerg se et forsøg tage træværket, men holdene måtte gå til pause uden scoringer.

Anden halvlegs indledning bød på en række dueller og omstillinger, men efterfølgende tippede spilovertagen igen til esbjergensisk side. Med overvægt i boldbesiddelsen og spillet hos EfB åbnede SønderjyskE’s defensiv sig mere op. Der skulle dog en standardsituation til, før bolden kom i mål. På et frispark ude fra den ene side scorede Mikkel Rohde kampens eneste mål, da han fik sendt bolden på mål. Bolden hoppede i feltet, så den var uden for hjemmeholdets keepers rækkevidde.

- Det var markant bedre defensivt i dag, men vi skal være noget bedre, når kampen er på vippen. Det var et meget tæt opgør, de er svære at spille imod, sagde cheftræner for U19-holdet, René Christiansen.

Af Lars Johansen

nyheder_divider