Diouf glæder sig til fodbold på højt niveau

19. aug. 2013

Foldboldverdenen er omskiftelig. Inden denne weekend kendte Pape Pate Diouf intet til et tilbud fra Esbjerg fB om at komme til klubben og styrke offensiven til efterårets vigtige kampe i Europa League og Superligaen. 

Tirsdag formiddag træner den 27-årige senegaleser med en fortid i norske Molde FK for første gang med sine nye holdkammerater i EfB, og han glæder sig ved udsigten til igen at komme til at spille fodbold på højt niveau.

- Jeg ønsker at spille fodbold og har længe ikke fået meget spilletid i FC København. Derfor har min agent set efter klubber, hvor det ville være godt for mig at komme hen, og jeg er glad for at komme til Esbjerg. Det er et godt hold, der vandt pokaltitlen og spillede rigtig godt i anden halvdel af sæsonen. Nu har klubben valgt mig, og jeg vil arbejde hårdt for dem og forhåbentlig score nogle mål, siger Pape Pate Diouf.

Han kom i sommeren 2011 til FC København på en fireårig kontrakt, men da han ikke på kort sigt har udsigt til spilletid, har mestrene indvilget i at leje den 1,86 m høje angriber ud til EfB resten af året.

- Jeg har spillet sammen med Martin Bergvold i FCK, men har endnu ikke snakket med ham om den nye situation. Youssef Toutouh har fortalt mig om Esbjerg og siger, at det er klub, hvor jeg vil kunne lide at være. Jeg er ikke nogen troublemaker (problembarn, red.), så de får ikke problemer med mig, siger Papa Pate Diouf, der bor på hotel i Esbjerg, indtil EfB finder en lejlighed til ham og hans veninde.

Pape Pate Doiuf kan få debut for EfB i torsdagens opgør mod Saint-Etienne på Blue Water Arena. 

Af Frede Madsen

nyheder_divider