EfB-direktør: Vi er en stærkere klub nu

09. maj. 2013

EfB’s administrerende direktør, Søren Poulsen, har ikke haft noget normalt chefjob i de seneste to år.

Klubben har været presset både sportsligt og økonomisk efter nedrykningen til 1. division for snart to år siden, og kravet om hurtig tilbagevenden til Superligaen var blot en af en række betingelser, der skulle opfyldes for at sikre topfodbold i Esbjerg.

- Sejren i pokalfinalen betyder så meget for vores klub, byen og hele selvfølelsen. I dag skriver vi historie efter alt det, vi har været igennem i de seneste to-tre år, hvor vi har kæmpet hårdt for at genoprette EfB. Alle, jeg har mødt i dagene op til finalen, har sagt: I dag gør vi det! Det er en følelsesmæssigt stærk oplevelse at kunne tage tilbage til Esbjerg med en pokal. Jeg mangler ord for, hvad vi har præsteret i dette forår. Vi er en klub, der både sportsligt og økonomisk står væsentligt stærkere end for blot få måneder siden, sagde Søren Poulsen.

Han retter en varm tak til de 12.000-15.000 tilskuere fra hele det sydvestjyske område, som skabte en fantastisk kulisse i pokalfinalen og kom til at opleve den første pokaltriumf siden 1978. 

Spillerne modtager byens hyldest fredag kl. 14:00 på Torvet.

Af Frede Madsen

nyheder_divider