EfB-hold i fremgang går efter revanche

26. okt. 2012

Nøjagtig to måneder efter overtidsnederlaget på 2-1 til SønderjyskE får Esbjerg fB chance for revanche, når de to lokale rivaler søndag atter mødes i Superligaen på Blue Water Arena.

EfB’s cheftræner Jess Thorup hæfter sig ved, at SønderjyskE efter en flot start på sæsonen har været inde i periode, hvor holdet har måttet kæmpe hårdere for hvert point, mens EfB efter hjemmesejren over OB i september har været inde i en opadgående formkurve.

- Vi har nu to hjemmekampe mod holdene placeret omkring os, SønderjyskE og Silkeborg IF, hvor vi skal bevise, at vi ikke kun kan overpræstere mod tophold, men også kan få point mod hold fra Superligaens nederste halvdel. Vi har vist, at vi kan spille lige op med de bedste. Mod SønderjyskE bliver dagsformen afgørende, og jeg forventer en lige så tæt kamp som den seneste, der desværre blev afgjort til deres fordel i overtiden, siger Jess Thorup.

Han ser tilbage på et jævnbyrdigt opgør i Horsens, hvor begge hold kunne påberåbe sig at have fortjent sejren, men hvor EfB efterlod det bedste indtryk med store målchancer i slutminutterne. Jess Thorup er tilfreds med, at hans trup formmæssigt er, hvor den skal være, og at han har en næsten skadefri trup at udtage holdet af. Eneste ændring i den foreløbige 20-mandstrup er, at 20-årige Youssef Toutouh er tilbage efter karantæne.

- Youssef spillede to gode kampe inden den mod FC Nordsjælland, hvor han blev vist ud. Foruden sin fysik har han noget af den x-factor, der kan afgøre fodboldkampe, siger Jess Thorup.

 

nyheder_divider