EfB-hold vil tage kommandoen

26. okt. 2012

Rollerne er byttet om for EfB’s U17- og U19-ligahold inden lørdagens hjemmekampe mod OB på kunststofbanen ved Gl. Vardevej.

U19 møder med en frisk sejr over Lyngby og kan med en ny sejr over OB spille sig op på en lun midterplacering, hvorimod U17 onsdag led sæsonens første nederlag, da FC Midtjylland vandt 2-1 i Ikast og nærmede sig topholdet fra Esbjerg.

-Vi erkender, at vi manglede noget i den første time mod FC Midtjylland. Vi glæder os dog over, at vi i kampens sidste fase viste stor karakter og trykkede på for at få point ud af en kamp med meget intensitet. For os gælder det om at komme ud og dominere kampen mod OB, så vi kan tage styringen og få sat modstanderne under pres, akkurat som vi gjorde i slutningen af kampen i Ikast, siger træner René Christiansen, der især glædede sig over fine præstationer af Phillip Billing og Nicolaj Jensen på den centrale midtbane.

Kampen spilles lørdag kl. 13.00 på kunststofbanen.

Truppen:

U16-landsholdsspillerne Daniel Iversen og Mathias Kristensen bliver forhåbentlig klar. Frederik Vistisen udgik med en flænge mod FC Midtjylland og skal holde ca. 10 dages pause. Den endelige trup udtages efter fredagens træning.

 

U19 på vagt over for kontraer og dødbolde

EfB’s U19-mandskab fik kontakt med midterfeltet med sejren i Lyngby, mens OB med en sejr i Esbjerg kan konsolidere tredjepladsen. Begge hold har spillet en kamp færre end holdene over sig.

- OB er som regel godt organiseret og med gode individualister, som pynter på kollektivet. Holdet er farligt på omstillinger og har altid en snedig dødbold i ærmet, så vi skal være klar. Jeg håber, vi kan styre spillet og forhåbentlig atter få gang i målscoringen, siger træner Lars Lungi Sørensen.

Kampen spilles lørdag kl. 15.00 på kunststofbanen.

Truppen:

Casper Nielsen er atter i superligatruppen, og Jonas G. Hansen er skadet og må sidde over. Daniel Kristiansen og Jeppe Brinch er til rådighed efter endt karantæne.

nyheder_divider