EfB gæster unge løver på Frederiksberg

02. Nov. 2012

FC Københavns unge løver må slås for føden, og begge EfB’s bedste ungdomshold er bedre placeret end deres modstandere, inden de gæster anlægget ved Peter Bangs vej i U17 og U19 Ligaen lørdag eftermiddag.

U17 vil tæmme sårede løveunger

FC København har tabt fem af de seneste seks kampe og ligger aktuelt nummer 12, mens EfB med ni sejre i 10 kampe fortsat er på førstepladsen i U17 Ligaen. Dog med ulveånden fra FC Midtjylland i nakken.

- Hos FCK er der et klart spilkoncept fra ungdomsholdene til Superligaen, så vi ved, hvad der venter os. Uanset udfaldet plejer vi at spille gode og tætte kampe mod hinanden. Vi skal meget gerne have iscenesat vore fire offensive spillere, og det har vi flere metoder til. Defensivt har vi generelt gjort det fint, så det er vi trygge ved, siger træner René Christiansen.

Han glæder sig over, at drengene mod både FC Nordsjælland og FC Midtjylland viste en flot attitude, der også i den kommende tid vil kaste point af sig. René Christiansen konstaterer ligeledes, at EfB har tre spillere på topscorerlisten i ligaen og således har flere spillere, der kan afgøre kampe.

Kampen spilles lørdag kl. 13.00.

Truppen:

EfB tager 16 spillere med til København for at være garderet mod sygdom og pludselige skader. Sebastian Breer vender tilbage efter to måneders skadespause.

U19 har knækket koden til sejre

Efter to sejre over Lyngby og OB ligger U19 Liga-holdet lunt placeret foran et tæt midterfelt inden opgøret mod FC København, der ligger på en beskeden 10. plads, men ikke har tabt i de seneste tre kampe.

- Vi spillede en flot første halvleg mod OB, og den skal vi tage udgangspunkt i mod FCK. De to hold spiller på næsten samme måde, og det bliver en udfordring at finde områder på banen, hvor vi kan komme til gennembrud. I de to seneste kampe har vi knækket koden og formået at bringe os på vinderkurs ved at score på nogle af de mange chancer, vi producerer, siger EfB’s A+-træner, Karsten Sejerup.

Holdets normale træner, Lars Lungi Sørensen, er ude med dårlig ryg, og René Christiansen tager en ekstra tørn med U19-holdet lørdag kl. 15.00.

Truppen:

Næsten uændret i forhold til OB-kampen. Dog vender Jonas G. Hansen tilbage, hvis han bliver klar efter en mindre skade. Også Mikkel Maigaard er tvivlsom.

Af Frede Madsen

nyheder_divider