EfB har udsolgt – Poul fra Toronto nåede det

22. aug. 2013

For første gang i Blue Water Arenas historie kan Esbjerg fB fem timer før aftenens Europa League-kamp mod AS Saint-Etienne melde alt udsolgt. 

Kapaciteten til kampe i UEFA-regi er reduceret til 12.100 pladser, fordi alle tilskuere skal sidde ned, og der vil fortsat være tomme pladser i franskmændenes fanafsnit. Men alle andre, tilgængelige billetter var kort før kl. 14.00 udsolgt.

Poul Winsløw (billedet) købte fire af de sidste billetter og accepterede, at han og tvillingsønnerne Sebastian og Nicholas, 10 år, samt hans far får begrænset udsyn bag et tv-kamera på afsnit A5. Stemningen på stadion vil de ikke undvære som en helt særlig oplevelse under sommerferien i Danmark, hvor de besøger Pouls forældre i Sædding.

- Vi er hjemme fra Toronto, hvor vi har boet de seneste fire år, og da mine sønner hørte, at der var fodbold i Esbjerg, blev de helt vilde. Jeg kørte straks forbi EfB for at høre, om der var en sidste chance for billetter. Jeg købte billetterne, selv om der er begrænset udsyn, fordi vi er tilpas interesserede i kampen, og for at glæde mine drenge. Jeg er Esbjerg-dreng og følger selv med i EfB’s kampe i radioen derhjemme i Canada, siger Poul Winsløw, der har boet uden for Danmark i 15 år og arbejder i pensionsbranchen.

Tvillingerne er fans af Toronto FC, der spiller i Major Soccer League, og når de er i Danmark, er EfB favoritholdet.

Af Frede Madsen

nyheder_divider