EfB suveræn mod Randers

14. Apr. 2013

Randers FC havde de sidste par kampe vist sig som en svær modstander, hvor holdet var endt som sejrsherre. Denne gang var det dog EfB der fra kampens første fløjt sad på spillet, og på hjemmebane vandt 4-0.

Esbjerg fB startede kampen meget roligt og tålmodigt, og ventede på at chancerne opstod. Der var længe optræk til en scoring, men først efter en halv times spil lykkedes det at få prikket hul på bylden.

En lang bold blev slået op til Youssef Toutouh, der løftede bolden over sin direkte modstander, og fra over 20 meters afstand flot hamrede bolden i mål.

EfB fortsatte med at dominerer, og der var samtidigt langt mellem chancerne ved esbjergensernes mål. Når det endeligt lykkedes for Randersspillerne, at få sendt en afslutning af sted, var Lukas Hradecky en sikker sidste mand.

Efter pausen fortsatte EfB i samme stil, men var nu endnu farligere foran mål. Kort inde i anden halvleg stak Martin Braithwaite bolden i dybden til Arnór Smárason, som tog et træk forbi målmand David Ousted, og satte bolden i mål.

Få minutter efter lå bolden igen i nettet bag David Ousted. Denne gang var det Martin Bergvold der afsluttede langt udefra, og Martin Braithwaite der var først over returen, og scorede til 3-0.

Inden dommer Jens Maae fik fløjtet kampen, af lykkedes det for tilbagevendte Arnór Smárason, at score endnu en gang. Et kikset udspark fra Randers endte hos Sebastian Andersen der slog til på en omstilling, og søgte ud mod højre. Herfra sendte han bolden indover til Arnór Smárason, der kunne prikke bolden det sidste stykke i mål til slutstillingen 4-0.

- Mange ventede spændt på hvordan spillerne ville reagere oven på nederlaget mod SønderjyskE. Vi havde fire mand ude med skader og karantæner, men de næste i rækken viste deres berettigelse på holdet. Alt gik op i en højere enhed, vi stod godt defensivt, fik lavet tre angribermål, og Youssef Toutouh fik lavet årets mål på Blue Water Arena, sagde Jess Thorup.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider