Første hele træningskamp for Frederiksen

27. Jun. 2013

Efter sidste weekends interne træningskamp på to gange 30 minutter, gælder det fredag Niels Frederiksens første opgør på 90 minutter. Her gæster EfB Superliganedrykkerne fra AC Horsens. 

AC Horsens tabte i Superligaens sidste runde nedrykningsfinalen mod Brøndby IF, og kan dermed se frem til 1. divisionsfodbold i den kommende sæson. Til trods for dette er det fortsat en stærk modstander der venter EfB.

- Som jeg ser det er Horsens et Superligahold. De har et rigtig fint hold, og vil levere god modstand på en god bane, og det er derfor vi spiller denne kamp, siger Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen har nu arbejdet med truppen i lidt over to uger, og han ser frem til at se spillerne i aktion, og til at få syn for sagen om hans taktiske justeringer fra træningen har været en succes.

- Taktisk skal vi prøve nogle ting af, som vi har arbejdet med på træningsbanen. Jeg skal se nogle spillere an, både enkeltvist og parvist i nye konstellationer. Der er tre og en halv uge til sæsonstart, så det er vigtigt at få noget kamptræning og spil i benene, siger cheftræneren.

Peter Ankersen, Kian Hansen, Martin Braithwaite og Magnus Lekven har været af sted med landsholdet, men er nu tilbage fra ferie og vil i kampen kunne få spilletid. I ugens løb har EfB ligeledes haft den polske målmand, Arkadiusz Malarz, til prøvetræning og også han kan se frem til spilletid.

- Arek, som vi kalder ham, spiller som udgangspunkt hele kampen. Vi har haft ham heroppe for at teste ham, og han har efterladt et fint indtryk, siger Niels Frederiksen.

AC Horsens – EfB spilles fredag den 28. juni kl. 13:00 på CASA Arena Horsens.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider