Jonas den tredje EfB’er på U18-landsholdet

17. Apr. 2013

EfB’eren Jonas Gejel Hansen får mulighed for debut på det danske U18-landshold, der 23. og 25. april møder Serbien i to venskabskampe i Næstved og Køge.

Den 17-årige midtbanespiller gjorde et fint indtryk ved den seneste træningssamling i Tilst tidligere på måneden, og han er for første gang efterudtaget til U18-landstruppen. I forvejen er holdkammeraterne fra EfB’s U19-ligahold, Jeppe Højbjerg og Mikkel Maigaard Jakobsen, i truppen.

- Ud over den fine spilforståelse er Jonas en usædvanlig dedikeret spiller, der arbejder meget konstruktivt med at forbedre sit spil, og udtagelsen til U18-landsholdstruppen er velfortjent, siger talentansvarlig Karsten Sejerup.

Jonas G. Hansen kom til EfB fra samarbejdsklubben Tarp Boldklub som 14-årig efter at have fået et indtryk af kravene og atmosfæren i den større klub ved flere træninger. Samtidig begyndte han i 8. klasse i eliteidrætsklasserne på Vestervangskolen. Siden har han bevæget sig fra periferien af U15-holdet til stamspiller på EfB’s hold i den landsdækkende U19 Liga.

Den meget bevægelige og løbestærke spiller kan spille alle pladser på midtbanen, men anvendes primært som central midtbanespiller eller på højrekanten i U19 Ligaen. Her kan udnytte sine styrker i pasningsspil og spilopbygning samt sit stadig bedre dybdeløb, som nu også U18-landsholdet kan få gavn af.

Af Frede Madsen

nyheder_divider