EfB'ere kan få debut på U21-landsholdet

08. mar. 2013

EfB’s Jonas Knudsen er udtaget til det danske U21-landshold, der 25. marts møder Norge i en venskabskamp i Viborg. Hvis han kommer på banen, vil det være debut, og det samme er tilfældet for holdkammeraten Youssef Toutouh, der er udlejet til EfB fra FC København i denne sæson.

Begge spillere var med på Ligalandsholdets og U21-landsholdets kombinerede tur til USA i januar, og de må have gjort et godt indtryk på DBU’s trænerstab.

20-årige Jonas Knudsen har spillet 18 ungdomslandskampe for Danmark, heraf tre på U20-landsholdet, og udtagelsen til U21-landsholdet følger efter et efterår, hvor venstrebacken har spillet fra start i samtlige EfB’s kampe i Superligaen.

Jævnaldrende Youssef Toutouh har spillet en U20-landskamp, mens han endnu var i FC Københavns spillerstab, idet han var med på et landshold, der var overmatchet mod Holland i februar 2012. Hollænderne vandt 3-0.

Den kommende U21-landsholdstræner, Jess Thorup, skal med udtagelsen af de to EfB’ere tage stilling til, om de skal være en del af det nye U21-landshold, der i juni spiller den første kvalifikationskamp med henblik på EM i Tjekkiet i 2015. Jess Thorup tiltræder i sit nye job 1. juni.

Af Frede Madsen

nyheder_divider