Kom og se stjernerne træne dagen før

20. aug. 2013

Hvis du har lyst til at varme op til torsdagens Europa League-kamp mellem EfB og Saint-Etienne, har du mulighed for at overvære en halv time af begge holds afsluttende træninger dagen før.

EfB træner onsdag fra kl. 10.00 på Blue Water Arena, som i UEFA-regi hedder Esbjerg Arena, og den første halve time er åben for publikum og medier. Kl. 11.30 holder EfB pressemøde for danske og franske medier, og her vil Emil Lyng med en fortid i fransk fodbold formentlig være et eftertragtet interviewoffer. Han taler flydende fransk.

Saint-Etienne træner fra kl. 19.00 på kampbanen. Også her er den første halve time åben, hvorefter alle uvedkommende venligt, men bestemt, bliver bedt om at forlade stadion. Det franske hold har med to sejre fået en perfekt start i Ligue 1 og kommer med alle stjernerne, blandt andre brasilianske Brandao, anfører Loic Perrin og nytilkomne Franck Tabanou, der tidligere spillede i Martin Braithwaite’s nye klub, Toulouse FC, og regnes for en af fransk fodbolds bedste kantspillere.

Der er indgang til den åbne træning via C-tribunen ved Gl. Vardevej. 

Af Frede Madsen

nyheder_divider