Lukas har raget op over alle i Superligaen

16. maj. 2013

Esbjerg fB’s Mr. Clean Sheet, Lukas Hradecky, er som den første målmand nogensinde kåret til Forårets Profil i Superligaen.

Kåringen foretages af Tipsbladet og er baseret på point fra 1 til 5 til fem spillere afgivet af landets 12 superligatrænere. Lukas Hradecky samlede flest point, 33, hvilket gør ham til en klar vinder foran blandt andre SønderjyskE’s Lasse Vibe og FC Midtjyllands Petter Andersson, der fik henholdsvis 23 og 15 point som nummer to og tre i afstemningen.

23-årige Lukas Hradecky, der alene i Superligaen har præsteret at forhindre scoringer i 16 af 31 kampe, glæder sig naturligvis over kåringen som Forårets Profil.

- Mange tak for satan!, var Hradeckys første reaktion, da Tipsbladet ønskede Hradecky tillykke med prisen.

Det afslører, at Esbjerg-målmand Lukas Hradecky er meget stolt over at være blevet kåret til Forårets Profil af de 12 Superliga-trænere. Som den første målmand nogensinde løber Esbjergs finne med æren, og det gør han oven på et helt forrygende forår for ham og holdet. Hradecky er da også hurtigt til at give holdet en del af æren.

- Efteråret var heller ikke dårligt, men vi har fået kynisme ind i vores forsvarsspil, og det har selvfølgelig også hjulpet mig. Jeg har stået bag det forsvar, som har lukket færrest mål ind, og det er også dem, som fortjener en del af æren for det her, siger han.

Tipsbladets profil-kåringer er blandt de mest prestigefyldte priser i dansk fodbold. Allerede i 1994 begyndte kåringerne af Efterårets Profil, og siden 1999, hvor Heine Fernandez vandt prisen, har Tipsbladet i samarbejde med Superligaens trænere også kåret Forårets Profil.

nyheder_divider