Oprykkerduel med meget på spil

12. Apr. 2013

I sæsonen i den næstbedste række var Esbjerg fB det suveræne tophold, men Randers FC kunne holdet ikke besejre, og det mønster har ikke ændret sig, efter at de to mandskaber vendte tilbage til Superligaen.

Randers møder til sæsonens sidste indbyrdes opgør søndag på Blue Water Arena med to etmålssejre fra de foregående kampe mellem oprykkerne.

- Randers er den store positive overraskelse i denne sæson, og man må bare anerkende, at holdet blander sig i medaljekampen. Det har et godt fundament, et stærkt forsvar og spændende offensive typer. Sammen med os ligger Randers lige under toppen af formbarometret i foråret, selv om vi begge møder med friske nederlag, siger EfB-cheftræner Jess Thorup.

Sammen med spillerne har han evalueret tirsdagens 3-1-nederlag til SønderjyskE og uddraget den positive konklusion, at EfB med 10 mand mod 11 i 80 minutter var meget tæt på at kæmpe sig til point. Positivt er det også, at dagene efter den udsatte kamp har givet mulighed for at øve taktiske detaljer forud for Randers-kampen.

- Vi er stadig skuffede, men intet hold kommer igennem uden nederlag, og vi har fortsat fået en fin start på foråret, ikke mindst på hjemmebane. Nu skal vi tilbage på sejrskurs, og det skal gå ud over Randers, siger Jess Thorup.

EfB må undvære de to karantæneramte spillere, Hans Henrik Andreasen og Jesper Lange, hvilket ikke hensætter cheftræneren i panik.

- Det er altid ærgerligt ikke at kunne vælge frit, men vi er trygge ved vores bredde i truppen og glæder os til at se de spillere, der skal tage over, siger Jess Thorup.

I højre side ses EfB's trup til kampen i Superligaen mod Randers FC søndag den 14. april kl. 14.00 på Blue Water Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider