Over 6.000 har købt billet til pokalfinalen

25. Apr. 2013

Den Blåhvide Bølge ruller mod Parken. Billetsalget på førstedagen forud for finalen i DBU Pokalen 9. maj oversteg forventningerne med et skønnet salg på over 6.000 billetter til EfB-tilhængere.

Hovedparten af salget foregik via www.billetnet.dk, og den næststørste kategori var virksomheder, foreninger og klubber, der bestilte billetter i bundter. Også de øvrige salgsformer, buspakker og billetsalget ved Blue Water Arena, oplevede høj aktivitet i løbet af torsdagen.

- Vi var alle spændte på, hvordan fordelingen mellem det fysiske og digitale billetsalg ville være. Selv om flere mødte timer før åbningen af salget ved Blue Water Arena for at få en billet i hånden, kan vi konstatere, at netsalget virkelig har vundet udbredelse blandt EfB-tilhængere, siger adm. direktør Søren Poulsen.

EfB har til pokalfinalerne i 2006 og 2008 været i stand til at mobilisere rekordstor opbakning fra fodboldinteresserede i Sydvestjylland, og Den Blåhvide Bølge tyder på at nå samme omfang i 2013-udgaven.

- Vi håbede på forhånd på 15.000 EfB-tilhængere i Parken, og det håb er usvækket efter førstedagen af billetsalget, hvor vi har mødt mange forventningsfulde og glade mennesker. I forhold til i 2008, da vi havde flere hundrede meter lange køer ved billetsalget, har flowet denne gang været betydeligt bedre. Det skyldes primært, at mange køber deres billet via nettet, siger Søren Poulsen.

Af Frede Madsen

nyheder_divider