Tak for en af de helt store EfB-aftener

23. aug. 2013

Det var en af de fodboldaftner, man håbede aldrig ville slutte. Blue Water Arena klædt i blåt og hvidt, næsten 11.500 entusiastiske tilskuere og en flok spillere, der var klar til at ofre sig og vise, at de på denne lune augustaften kunne spille lige op med de franske favoritter fra AS Saint-Etienne.

- Som fodboldleder var det en bevægende oplevelse at mærke 11.500 tilskuere i den grad leve med i kampen og bidrage til at gøre dette til en af de helt store aftener for EfB. Det skal de have en varm tak for, siger EfB’s adm. direktør, Søren Poulsen.

Han er især imponeret af den ukuelighed, EfB-tilhængerne viste ved at ryste de kolde spande vand af sig de tre gange, Saint-Etienne bragte sig foran, og han glæder sig over, at deres vedholdende opbakning til sidst blev belønnet med en 4-3-sejr.

- Hvis vi kan samle tilnærmelsesvis lige så mange tilskuere, og de bakker lige så positivt op som i aftes, er jeg sikker på, at der venter mange nye oplevelser i Superligaen. 2013 har været kendetegnet af flot opbakning til alle EfB’s kampe, og i aftes kulminerede det hele. Alt gik op i en højere enhed med perfekt vejr, masser af tilhængere klædt i blåt og hvidt, en stemning og eufori, vi aldrig tidligere har oplevet på det niveau, og en nærmest utrolig fodboldkamp, siger Søren Poulsen.

Af Frede Madsen

nyheder_divider