U17 i endnu et målrigt opgør

24. aug. 2013

I sæsonpremieren for EfB’s U17-drenge blev der scoret fire mål i 2-2-opgøret mod Randers Freja, og i dagens opgør var der endnu flere scoringer, da Esbjerg fB på hjemmebane spillede 3-3 mod Silkeborg IF.

EfB’erne startede kampen en smule passivt, og der var ikke spillet mange minutter før Silkeborg IF fik hjørnespark. Her tabte EfB duellen i feltet og bolden blev clearet til en Silkeborg-mand, som sparkede bolden i mål.

Efterfølgende vågnede de blåhvide en smule op, men ti minutter før pausen modtog en silkeborgenser bolden i mellemrummet mellem forsvaret og midtbanen. Herfra lavede han en tunnel på en midterforsvarer og passerede EfB-målmand Lasse Mikkelsen.

Blot minuttet efter svarede esbjergenserne dog igen, da Sebastian Breer trak frem med bolden og slog et tidligt indlæg, som Kasper Nissen nåede frem til og satte en inderside på til 1-2.

Silkeborg IF startede anden halvleg bedst, mens EfB havde lidt svært ved at holde fast i bolden. Alligevel var det esbjergenserne der først kom på måltavlen, da Mark Brink sparkede et indadskruet hjørnespark mod bagerste stolpe, hvor Kasper Nissen med et flot timet hovedstød headede bolden i mål.

Det lykkedes endnu en gang for silkeborgenserne at bringe sig foran, da en Silkeborg-mand fik fat i bolden i højre side og kom forbi esbjergensernes midterforsvar, inden han sendte bolden forbi en chanceløs Lasse Mikkelsen.

Efterfølgende satte Esbjerg fB sig på spillet og med få minutter tilbage faldt udligningen. Jeppe Schultz slog en drømmebold fra midtercirklen op mod Mark Brink, der satte en inderside på og scorede til slutresultatet 3-3.

- Vi er ikke ret godt med i de første 30 minutter. Når man spiller U17-liga skal man virkelig være på fra start til slut. Scoringen til 3-2 var som at få en kold spand vand i hovedet, men der viste drenge god moral og kæmpede sig flot tilbage, sagde U17-træner Lars Vind.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider