U19 fortsatte det fine forår

20. Apr. 2013

Under flot forårsvejr blev der i dag spillet lokalopgør på Gl. Vardevej. Her kunne Esbjerg fB tage fra banen med en 3-0 sejr over lokalrivalerne fra SønderjyskE.

Kampen begyndte med et lille SønderjyskE overtag og med chancer i begge ender. Men da Mikkel Maigaard sparkede et hjørnespark ind til Jacob Nielsen, der headede bolden i mål, tippede balancen over i esbjergensernes favør.

Kort tid efter bragte Andreas Sørensen energisk bolden frem i højre side og slog bolden ind til Jonas G. Hansen, der kunne sætte en sidste fod på og fordoble føringen.

Efter pausen var det EfB’s intention at spille roligt og hovedsaligt holde sønderjyderne fra at score. Dette forhindrede dog ikke Andreas Sørensen i at afrette et udspark fra målmanden, således at bolden havnede for fødderne af Mikkel Maigaard. Han fik bolden under kontrol, og sendte den straks retur ind bag målmanden fra 30 meters afstand.

Efter scoringen til 3-0 var kampen lukket, og esbjergenserne lod nu blot SønderjyskE jagte bolden rundt på banen.

- Det lander i en fuld fortjent 3-0 sejr, men vi lukker den først ved det tredje mål. Vi er langt nede i krukken, for at finde hvad vi skal gøre bedre, sagde træner René Christiansen.

Af Rasmus R. Nejstgaard 

nyheder_divider