U19 viste klasseforskel

11. maj. 2013

Esbjerg fB viste klasseforskel mod Lyngby BK og var allerede ved pause foran med tre mål.

Kampens første kvarter var meget lige, da de to hold først skulle finde hinanden. Da dette var gjort satte EfB sig på spillet, og bragte sig foran da Jakob Andreasen sparkede på mål fra 25 meters afstand, hvorefter bolden ramte Mikkel Maigaard i ryggen og snød målmanden.

Kort før pause prøvede Jakob Andreasen endnu en afslutning til højre udenfor feltet, og denne gang kunne han se bolden passere målmanden i det lange hjørne.

Kort inden pausen blev spillet vendt til venstre side af banen på kanten af feltet. Herfra blev der sendt en tværpasning indover, som Mikkel Maigaard hoppede over, hvorefter Jacob Nielsen kunne sætte bolden i mål med en inderside.

I anden halvleg var fokus at spille til nul og køre sejren hjem. Ikke desto mindre lod esbjergenserne sig inspirere af pokalfinalen i torsdags, da Andreas Sørensen nåede til baglinjen, og tippede bolden indover til Mikkel Maigaard. Han headede bolden henover målmanden og scorede til slutresultatet 4-0.

- Da vi først kommer i gang bliver der klasseforskel. Vi var total i kontrol, og kan være rigtig godt tilfredse med mange præstationer. Når drengene rammer det her niveau, så har vi et rigtig fint hold. Det glæder mig at Jakob Andreasen bliver belønnet med en scoring og assist da han virkelig fik foldet sig ud i dag, sagde cheftræner René Christiansen.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider