Velovervejet indsats bag U19-sejr

28. okt. 2012

U19-talenterne præsterede egentlig bedst i første halvleg, hvor OB var under et vedvarende pres, men der skulle gå 65 minutter, før Daniel Kristiansens hovedstød sikrede sejren.

Første halvleg blev spillet på EfB’s præmisser. Fynboerne var ikke helt forberedt på den mere direkte spillestil, som EfB havde valgt at praktisere i fraværet af blandt andre Casper Nielsen og Jonas G. Hansen. Særligt Silas Storgaard leverede adskillige dybdebolde fra sin position på højre back, og det resulterede i flere forsøg på træværket fra Andreas Sørensen og Anders Aalund.

Fra anden halvlegs begyndelse markerede OB Silas Storgaard tæt, og et højere pres gjorde betingelserne noget mere bøvlede for EfB, der ikke evnede at dominere i samme grad. Målmand Jeppe Højbjerg måtte sparke en del, og spillet var mindre etableret med tilløb i begge ender.

Kristiansen og Svennesen bag afgørelse
Midt i halvlegen viste værterne det, der skulle vise sig at blive den afgørende skarphed. Rasmus Svennesen indlæg fra venstre side nåede ind til Daniel Kristiansen, der i medløb pandede det matchvindende mål i nettet. OB reagerede med et par offensive indskiftninger og kastede en midterforsvarer helt frem, og trods momenter af usikkerhed, hentede EfB’s ældste talenter en sejr for anden uge i træk.

- Det var en taktisk velovervejet og fortjent arbejdssejr, for OB var slet ikke klar på vores mange bolde i bagrummet før pausen, hvor vi var gode til at fastholde bolden på deres halvdel. Anders Aalund leverede en meget påpasselig indsats over for OB’s unge stortalent, Mads Raben, og Silas gav OB problemer med sine mange bolde frem i banen i første halvleg, siger EfB’s træner, Lars Lungi Sørensen.

Af Jesper Toft Madsen

nyheder_divider