Klar til at udfordre det tredje tophold på stribe

27. sep. 2012

Esbjerg fB’s cheftræner, Jess Thorup, erkender, at det så vanskeligt ud, da et EfB-hold uden sejre for 14 dage siden befandt sig over for fire kampe på stribe mod top fire-holdene i Superligaen.

De to første kampe mod OB og AaB gav sæsonens to første sejre, og truppen tager til Farum med ny selvtillid til mødet med FC Nordsjælland.

- Sejrene blev vundet i to vidt forskellige kampe. Mod OB var vi spillemæssigt gode, hvorimod vi mod AaB ikke var så gode på bolden, men stod kompakt defensivt og fik lukket godt ned for chancer. De to kampe viser, at vi taktisk er blevet mere forandringsparate og er i stand til at udnytte mulighederne i den enkelte kamp. Vi har fået en bedre balance på holdet, siger Jess Thorup.

EfB har forberedt sig på kunstgræsset på Farum Park ved at flytte træningen til en tilsvarende bane i Bramdrupdam ved Kolding tirsdag og torsdag.

- Vi ved, at vi er oppe imod de danske mestre og Champions League-deltagere, og vi glæder os til udfordringen. Vi har fået godt begyndt mod topholdene, og vi vil gerne slutte godt af mod mestrene og de formentlig kommende danske mestre, FC København. Fokus er hver gang på den næste kamp, hvilket er vigtigt i en periode med vanskelige modstandere, siger Jess Thorup.

Martin Rauschenberg, der blev indkaldt til truppen til kampen i Aalborg, indgår i en 20-mandstrup til kampen mod FC Nordsjælland.

Af Frede Madsen

nyheder_divider