Kom i god tid og varm op til Regionens dag

07. okt. 2012

Rammerne om superligabraget mellem Esbjerg fB og FC København søndag kl. 17.00 på Blue Water Arena bliver særligt festlige.

Meteorologerne forventer tørvejr, og solen vil måske titte frem, når 35 hold af U11-spillere fra EfB’s partnere i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde (SFS) deltager i en indmarch i minutterne op til kampen. De op mod 400 spillere og ledere fra SFS-klubberne vil være klædt i klubdragter, så de udgør en farvestrålende markering af Regionens dag i Esbjerg.

- Vi gør dette for at sætte fokus på EfB’s gode samarbejde med fodboldklubberne i Sydvestjylland og give de mange piger og drenge en oplevelse ved at komme ind på stadion for øjnene af mange tusinde tilskuere lige inden kampen. Vi er rigtig stolte af, at så mange klubber allerede første gang, vi holder Regionens dag, har taget imod tilbuddet om at deltage. Vi vil udvikle konceptet, så Regionens dag bliver en fast begivenhed hvert år, siger salgskonsulent Lone Marie Jessen, EfB.

Når SFS-spillere og ledere forlader græstæppet inden kampen mellem EfB og FC København, vil de sammen med mange forældre fylde godt op på SE-tribunen, hvortil de får gratis billetter. I det hele taget er der udsigt til mange tilskuere til kampen. Alle børn og unge under 17 år kan købe en billet for en tier ved at gå ind på EfBbillet.dk. Ca. 900 deltager i kick-off- og andre førkampsarrangementer i Carlsberg Lounge og skyboxe, og i modstandernes fanafsnit har ca. 600 meldt deres ankomst.

Tilskuere, der i stedet for at købe deres billet på EfBbillet.dk ønsker at sikre sig adgang til kampen ved en af boderne ved B-tribunen eller SE-tribunen, kan købe billetter fra 15.00, to timer før kampstart. Portene til Blue Water Arena åbner en time før kampen.

På forpladsen ved Blue Water Arena vil der fra to timer før kampen være masser af aktiviteter for børn: Oppustelig fodboldbane, målvæg, sumobrydning i rigtige dragter og hoppeborge. EfB Caféen åbner samtidig, så forældre og andre tilhængere har mulighed for at trække sig tilbage og nyde en kølig forfriskning.

- Vi mærker stor interesse for kampen mod FC København, og med Regionens dag og billetter til en tier til alle børn og unge oven i forventer vi et højt tilskuertal. Derfor kan vi kun opfordre alle til at komme i god tid, så vi undgår kødannelse og frustrationer over ikke at komme ind på stadion til tiden. Kom og vær med til hele oplevelsen omkring en forhåbentlig spændende fodboldkamp i Superligaen, siger EfB’s adm. direktør, Søren Poulsen.

nyheder_divider