OB vandt intenst opgør

24. Apr. 2015

En kamp fyldt med masser af nerve, og to hold der absolut ikke ville tabe gav masser af chancer og spilovertag for det vestjyske hjemmehold. Til trods for dette fik esbjergenserne aldrig bolden over målstregen, og OB vandt kampen 2-0.

Kampen startede med god intensitet, hvor begge hold inden for de første fem minutter fik sendt en afslutning afsted mod mål, men først blev Ryan Johnson Laursens afslutning blokeret, og siden blev Rasmus Falks afslutning sikkert grebet af Martin Dúbravka.

Halvejs inde i først halvleg spillede Casper Nielsen bolden op til Daniel Larsson, der kæmpede sig frem til en afslutning, som målmand, Mads Toppel, dog klarede. Returen havnede nær Casper Nielsen, som måtte kaste sig efter bolden for at nå en afslutning, men bolden gik forbi mål.

Kort tid efter kom udeholdet foran da et indlæg blev clearet til en OB’er, som headede bolden tilbage i feltet. Her dukkede Martin Spelmann op, og i fri position headede han bolden i mål til 1-0.

Fint sammenspil mellem Emil Lyng og Mohammed Fellah gav kort efter muligheden for at udligne, da Mohammed Fellah trak forbi sin modstander og blev nedlagt i straffesparksfeltet, hvorefter dommeren fløjtede og pegede på pletten. Michael Jakobsen gik til bolden og fintede målmanden til den forkerte side men sparkede selv bolden over mål.

Anden halvleg gik ikke ned på intensitet, men afslutninger mod mål blev der færre af. Den første store chance tilfaldt Emil Larsen, som trak ind i banen fra OB’ernes venstre side og afsluttede mod mål. Herfra blev bolden rettes af og havde nær snydt Martin Dúbravka i målet, da bolden ramte overliggeren.

Det lykkedes for odenseanerne at komme yderligere foran, da Rasmus Falk med bolden i EfB’s højre side og trak ind i banen. Herfra snød han Casper Nielsen og lagde bolden i det lange hjørne forbi Martin Dúbravka.

Som tiden skød frem pressede esbjergenserne mere og mere på for udligningen, hvor først en tværpasning fik lov til at passere gennem feltet til Mohammed Fellah, som afsluttede forbi mål. Kort tid efter blev et indlæg fra selvsamme Mohammed Fellah rettet af, og bolden havnede ved Kevin Mensah, som flugtede den forbi. Tættere på kom vestjyderne ikke, og kampen sluttede 2-0 til OB.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider