Overlevelsesturen skal kunne ses mod Silkeborg

27. Jun. 2016

Esbjerg fB skulle tirsdag have finpudset formen mod Vejle Boldklub, men grundet vejlensernes uafklarede sportslige situation, så de sig nødsaget til at aflyse ugens træningskampe mod EfB og Silkeborg IF.  Silkeborg IF erstatter dermed Vejle Boldklub, når holdene tirsdag kl. 19.00 møder hinanden i Skovlund for at markere samarbejdsklubbens 100 års-jubilæum.

- Det er fedt, at Vejle ringer og melder ud, at de ikke kan stille et slagkraftigt hold. De skulle også møde Silkeborg, så nu har vi slået pjalterne sammen. I stedet for at møde et hold i 1. division møder vi nu et hold, der er rykket op fra 1. division. Lige nu arbejder vi rigtig meget med os selv, så det er ikke fordi, modstanderen er afgørende i forberedelserne, siger Jonas Dal.

Fra onsdag aften til fredag eftermiddag var spillertruppen på overlevelsestur ved Isenvad uden for Ikast. Her blev samarbejdsevnerne og fællesskabet udfordret, og Jonas Dal ønsker nu at se flere elementer fra overlevelsesturen, når spillerne tirsdag møder Silkeborg IF.

- Det var en god tur, hvor man fik set mange ting, man gerne vil se. Vi fik set, hvem der trækker og byder sig til, når det bliver hårdt, og vi fik set, hvem der indeholder de sydvestjyske dyder. Det vil være fedt, hvis vi mod Silkeborg ser nogle af de ting, vi arbejdede med på overlevelsesturen, siger Jonas Dal.

Til 100 års-jubilæet i Skovlund får spillertruppen selskab af U19-spillerne, Jacob Lungi Sørensen og Klaus Moesgaard, der stod for henholdsvis en scoring og en assist i sæsonens først træningskamp mod FC Midtjylland.

- Meget af det, vi så mod FC Midtjylland vil vi gerne tage med videre. Det vi øver os på, er det med at vende op i banen og blive retvendt samt løbet for boldholderen. Omkring vores defensiv skal vi stå relationelt stærkt, og det skal være tydeligt, om vi er i presspil eller defensiv organisation, siger Jonas Dal.

Træningskampen mellem EfB og Silkeborg IF spilles tirsdag kl. 19.00 på Skovlund Stadion, Lundvej 23, 6823 Ansager.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider