Overtidsscoring afgjorde vinterplaceringen

08. Dec. 2013

Årets sidste superligakamp mellem Randers FC og Esbjerg fB blev afgjort i det 92. minut, da Jonas Borring headede et hjørnespark i mål, og efterlod EfB på vinterferie under nedrykningsstregen.

Første halvleg var en kedelig affære, hvor ingen af holdene ville risikere resultatet, og de første 45 minutter havde derfor ikke mange chancer. Første halvlegs mest omtalte øjeblik var, da Davidson Drobo-Ampem væltede Nicholaj Brock-Madsen ved en duel, men dommerens fløjte forblev tavs.

I anden halvleg var der tværtimod rigeligt med chancer. Få minutter var spillet før Jakob Ankersen flugtede en nedfaldsbold i hænderne på målmanden, og kort tid efter var det Jeppe Andersen, der afsluttede udefra. Returen havnede ved Mohammed Fellah hvis afslutning blev reddet, hvorefter Jakob Ankersen sparkede tæt forbi mål.

Et par minutter efter var det den anden ende af banen, der var i fokus, da Nickolaj Brock-Madsen løb fra Davidson Drobo-Ampem og sendte bolden ind mod Ronnie Schwartz. Jakob Ankersen nåede dog tilbage og prikkede bolden til hjørnespark.

I det 92. minut af kampen fik Randers FC hjørnespark, som Chris Sørensen sparkede ind mod Jonas Borring, der steg til vejrs og headede bolden i mål til slutresultatet 1-0. Dette medførte, at EfB må overvintre under nedrykningsstregen med to point op over stregen.

- Jeg synes, at den skal ende 0-0, og det er vi egentlig også godt tilfredse med, når vi går ind i overtiden. Randers får bolden lidt mere og trykker lidt på, men til gengæld bliver vi farlige på vores omstillingsmuligheder, sagde cheftræner Niels Frederiksen og tilføjede:

- Nu må vi evaluere på det efterår, som vi har haft, og så må vi se, hvad det er, vi vælger at sætte ind på. Vi tror på, at vi har så meget kvalitet, at vi må arbejde os op, når vi når til foråret.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider