Point mod OB vil give mentalt plus før playoff

07. maj. 2017

Pointmæssigt er Esbjerg fB’s sidste kamp i grundspillet mod OB mandag aften uden betydning. Men som moralsk ballast forud for de livsvigtige playoff-kampe, der følger, vil et nyt godt resultat efter fire point i to udekampe være af stor betydning. 

- Forbliver vi ubesejrede i den tredje kamp i træk, vil det mentalt give meget til truppen og give mig flere muligheder frem mod playoff-kampene. Jeg vil gerne se den lyst, glæde, gejst og sammenhold, spillerne viser på træningsbanen, overført til kampen mod OB på Blue Water Arena, siger cheftræner Lars Lungi Sørensen.

I det andet gruppespil kæmper Silkeborg IF, AGF og Viborg FF om den sidste frelsende plads, og de to øvrige er EfB’s potentielle modstander i de kampe, der følger efter OB-kampen.

- Uanset hvem modstanderen bliver, vil vi komme til at have bolden en del, og det er vi blevet meget bedre til på det seneste. Vi er mere trygge, spiller bedre frem ad banen og løber mere uden bold. Præcis hvad vi har arbejdet med i længere tid. Alt det vil vi øve videre på mod OB, uden på nogen måde at glemme den defensive organisation, siger Lars Lungi Sørensen.

Tre erfarne spillere sidder over mod OB. Georgios Katsikas afsoner en karantænedag, og Jesper Jørgensen og Jeppe Andersen skånes med mindre knæproblemer. Victor Pálsson og Brent McGrath er tilbage, og Emmanuel Oti Essigba er klar til superligafodbold efter sin skulderskade.

EfB spiller kampen i gruppespillet i Alka Superliga mod OB 8. maj kl. 19.00 på Blue Water Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider