Pointdeling i hård fight

16. sep. 2016

I dagens kamp var det to mandskaber, der ville fremad på banen. Chancer var dog nok af, men det var EfB, der først fik netmaskerne til at blafre, da Andreas Nordvik bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter hjørnespark. I anden halvleg kom Randers FC tilbage, da Viktor Lundberg scorede på et hovedstød efter et indlæg fra Kasper Fisker. 

En chancefattig start på kampen var, hvad de fremmødte tilskuere var vidne til denne fredag aften. Både hjemme- og udehold forsøgte sig med indlæg, men det udmøntede sig ikke i store chancer. Efter et kvarters spil kom Ryan Johnson Laursen fri langs højre side. Her forsøgte han at finde Kevin Mensah inde foran mål, men han formåede ikke at få afsluttet, da en forsvarsspiller kom i vejen.

Minutter efter modtog Viktor Lundberg en aflevering fra venstrekanten. Med en velplaceret afslutning ramte han stolpen, men heldigvis for EfB, var det stolpe ud. Herefter bølgede spillet frem tilbage, hvor Mads Hvilsom, efter et par fine aktioner på midten af banen, fik vristet sig fri og sendt et indlæg indover, men de resterende offensive folk nåede ikke med frem.

Senere fik Jeppe Andersen sendt et kraftfuldt langskud afsted. Det blev rettet af og videre ud til hjørnespark. Det tog Kevin Mensah sig af, og han sendte kuglen lige ind i panden på Andreas Nordvik, der stangede bolden i nettet.

Sekunder før pausefløjtet tog Mads Hvilsom bolden ned med en forsvarsspiller hængende på ryggen. Han blev retvendt og sendte derefter Kevin Mensah afsted alene mod mål, men afleveringen kom for sent, da han blev dømt offside.  

EfB var fra anden halvejs start mest på bolden, uden dog at komme til de store chancer. Udeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen ved hjælp af indlæg mod deres forreste mænd, men det forblev ufarligt. Midtvejs i anden halvleg blev Kevin Mensah igen sendt afsted i dybden, men hans afslutning gik langt forbi mål.

Jeppe Højbjerg diskede 15 minutter før tid op med en rigtig flot redning, da Viktor Lundberg forsøgte sig. Af to omgange afværgede den unge EfB-målmand, og på det efterfølgende hjørnespark fik esbjergensernes defensiv sendt bolden væk.

Senere kom udligningen, da Kasper Fisker driblede rundt uden for feltet. Han snurrede rundt om sig selv, sendte et indlæg ind i feltet, hvor Viktor Lundberg dukkede op, satte hovedet på og sendte læderet ind i netmaskerne.

Det var gæsterne, der pressede på efter scoringen, men alligevel var det EfB, der først kom til en afslutning. Et indlæg fra Ryan Johnson Laursen blev sendt ind i feltet mellem venner og fjender. Den unge forsvarsspiller, Marco Lund, steg til vejrs og afsluttede mod mål, men han kunne se sit forsøg ryge langt forbi. Kort efter var Marvin Pourié tæt på at sikre sit hold tre point, da han med en giftig afslutning ramte sidenettet. Ingen af holdene formåede dog at score yderligere, så derfor forblev det uafgjort i dagens kamp.


Af Martin Jørgensen

nyheder_divider