Randers Freja stoppede U17-stimen

U17 spillede her til eftermiddag på udebane mod Randers Freja hvor der skulle forsøges at bygge videre på den gode stime. Det blev desværre ikke tilfældet da U17-talenterne tabte 3-0, i et hårdt spillet opgør der involverede otte gule kort.

Cheftræner Jerry Lucena forventede inden opgøret en svær opgave, idét Randers Freja altid har været svære at spille mod og de voldte også store problemer for U17-truppen lørdag eftermiddag.
Randers Freja viste vejen tidligt i opgøret og bragte sig foran efter ni minutters spil ved Oliver Kristensen. Randers-spilleren passerede den unge U15-spiller, Jesper Sørensen, som i fraværet af Alexander Kostow vogtede målet for U17 i dag.
Randers Freja sad herefter på opgøret, men i første halvlegs sidste ti minutter kom EfB bedre med og skabte enkelte chancer. Få minutter før pausefløjt fik U17-drengene endda et mål annulleret. Dommeren så et begået frispark på Randers-keeperen. De to mandskaber gik derfor til pause ved stillingen 1-0, hvor vestjyderne dog havde en god fornemmelse for point.
U17-talenterne viste så sent som i seneste kamp, at et comeback ikke er umuligt og holdet søgte derfor efter udligningen fra anden halvlegs start. Dog var det et nervøst Esbjerg-hold der kom ud til anden halvleg, men fik hurtigt kæmpet sig tilbage i kampen. Flere gode muligheder bød sig til, blandt andet et par friløbere, men skarpheden manglede i den afgørende sekvens.
Spillet bølgede frem og tilbage og i stedet for udligningen øgede Randers Freja deres føring til 2-0 i det 65’ minut, og det så herfra svært ud for de blåhvide esbjergensere. Scoringen kom fra Mathias Würtz.
Seks minutter senere lukkede og slukkede Randers Freja med deres tredje scoring. Sebastian Rasmussen sendte bolden i mål, bag en chanceløs Jesper Sørensen, der på trods af resultatet stod en god kamp.
Det blev ikke til flere scoringer og Randers Freja vandt derfor 3-0 og sikrede sig de tre point.
– Vi må indrømme at det var en fortjent sejr til Randers Freja i dag, selvom vi bestemt havde mulighederne til at udligne før pausen og igen kort før deres anden scoring. Aldersforskellen kom dog til udtryk, idét vi stillede med flere U15-spillere, der dog leverede en fin præstation. Det skal blive et lærerigt opgør mod et fysisk stærk hold, der har vundet lidt på samme dyder som vi har gjort på det seneste, fortæller assisterende træner, Christopher Larsen.

Kampen i tal
Randers Freja U17 – EfB U17 3-0 (1-0)
9’ 1-0 Oliver Kristensen
65’ 2-0 Mathias Würtz
71’ 3-0 Sebastian Rasmussen
Indskiftninger
49’ Marcus Hansen (Christoffer Stryhn)
60’ Frederik Hummelgaard (René Holst)
69’ Kristian Iversen (Magnus Sandfeld)