Reserverne fortsatte sejrsstimen

01. jan. 1900

EfB startede ellers kampen noget vakkelvornt, og sønderjyderne var i kampens indledning både først og bedst på bolden, hvormed det lykkedes dem at presse esbjergenserne tilbage på banen. Dette ændrede sig dog, da Martin Bergvold tog taktstokken og sammen med sine yngre holdkammerater kæmpede sig ind i kampen og satte sig på spillet.

I halvlegens sidste kvarter oplevede esbjergenserne en rigtig god periode, der startede med et dybdeløb fra Jakob Andreasen mellem sønderjydernes back og midtstopper. Casper Nielsen spillede bolden i det rigtige øjeblik, hvorefter Jakob Andreasen driblede forbi målmanden og scorede.

Kort tid efter viste den 17-årige prøvespiller, Sindri Pálmason, forsøg på sit talent, da han spillede Martin Bergvold fri. Alene med målmanden scorede den rutinerede københavner sikkert.

Inden pausen blev føringen yderligere udbygget, da lidt klumpspil og et par blokeringer gav Mame Diouf muligheden for en afslutning. Hans afslutning blev afværget, men Casper Nielsen var først på returen og scorede til 3-0.

I anden halvleg sad SønderjyskE i højere grad på spillet, mens esbjergenserne satsede på omstillingerne i spillet. Anden halvleg bar præg af mange udskiftninger, hvorledes at holdene ikke rigtigt fandt deres rytme i anden halvleg og der faldt ikke flere scoringer i kampen.

- Vi er glade, stolte og fortsat ubesejrede i Reserveligaen, så det køre bare. Jeg synes at vi skal rose Martin Bergvold for en god indsats. Han er en stor støtte, som de mange unge spillere kan læne sig op ad, sagde assistenttræner, Lars Lungi Sørensen efter kampen.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider