Robin Söder dobbeltmålscorer i forløsende sejr

04. Nov. 2016

Esbjerg fB viste en stor iver for at revanchere sig ovenpå mandagens blamage i Aarhus, og det lykkedes til perfektion, da først anfører, Victor Pálsson, og siden to gange Robin Söder fik nettet til at blafre og tilskuerne til at juble i fredagens 3-0-sejr over AaB.

De gæstende aalborgensere startede kampen bedst og forsøgte hurtigt at presse esbjergenserne tilbage på banen. Farlige blev de dog ikke, og vestjyderne kunne samtidigt true på omstillinger i den modsatte ende, hvor Awer Mabil i en af gangene kom igennem i venstre, trak ind i banen og afsluttede, men målmand, Nicolai Larsen, reddede i to forsøg.

Aalborgenserne fastholdt dog presset og halvvejs i første halvleg kom Christian Bassogog alene med Jonas Jensen, som dog reddede afslutningen med en flot benparade. På det efterfølgende hjørnespark lykkedes det for Robin Söder at tackle bolden væk og igangsætte en omstilling. Mathias Kristensen trak fra venstre ind mod midten, inden han lagde bolden af for Victor Pálsson, der i sikker stil lagde bolden i mål til 1-0.

Ti minutter efter udbyggede esbjergenserne føringen, da Leon Jessen trak forbi sin direkte oppasser, Joakim Mæhle, og lagde bolden indover til Robin Söder, der headede bolden i jorden og i mål uden chance for Nicolai Larsen til pauseresultatet 2-0.

AaB’erne gav bolden op til anden halvleg, men de mistede den hurtigt, hvorefter Awer Mabil spillede Mads Hvilsom i dybden. Hvilsom spillede bolden på tværs til Robin Söder, der sikkert satte bolden i mål.

Robin Söder fortsatte med at true det nordjyske mål, og først opsnappede han bolden og afsluttede udefra, men skuddet gik en snert forbi mål. Sidenhen lagde han bolden af for Mathias Kristensen, der skød mod mål, men målmanden reddede hans afslutning.

Begge hold fortsatte med at jagte en nye scoring, hvor først Kasper Risgård fik en stor mulighed, da bolden blev tippet ind til ham, hvorefter han vendte rundt og afsluttede, men Jonas Jensen reddede sikkert skuddet.

Senere slog Victor Pálsson bolden indover til Mads Hvilsom, der med stor kraft headede tæt forbi mål, så kampen til stor jubel blandt tilskuerne sluttede med en 3-0-sejr til hjemmeholdet.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider