Robin Söder skifter til belgiske Lokeren

22. maj. 2017

Efter tre sæsoner i Esbjerg fB skifter den svenske angriber, Robin Söder, til den belgiske ligaklub, KSC Lokeren, hvor han har underskrevet en treårig kontrakt.

26-årige Robin Söder kom i sommeren 2014 til EfB fra den svenske storklub, IFK Göteborg, som han spillede 193 kampe for. I tiden i Esbjerg er det blevet til foreløbig 71 kampe og 22 mål, og Robin Söder har især i denne sæson udviklet sig til at være klubbens største offensive aktiv med 11 ligascoringer til følge.

- Vi ville gerne have beholdt Robin Söder og forsøgte at forlænge kontrakten med ham, men han ønskede at prøve at spille i en liga uden for Skandinavien, og han har alderen til det, siger EfB’s sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

Robin Söder brugte sin fridag mandag på at være til lægetjek og forhandle de sidste detaljer med den belgiske klub i Jupiler League på plads. Om tidspunktet mellem to afgørende playoff-kampe for EfB siger sportsdirektøren.

- Robin bad om tilladelse til at tage af sted, og da han er en meget moden og professionel person, der vil være i stand til fuldt ud at fokusere på den næste kamp mod AC Horsens, gav vi ham lov. At han får ro i sindet omkring sin fremtid kan måske styrke ham i de sidste kampe for EfB, siger Ted van Leeuwen.

Af Frede Madsen

nyheder_divider