Ronnie Schwartz: Rart at komme hurtigt i kamp

01. feb. 2016

EfB giver uofficiel debut til truppens nye spiller, Ronnie Schwartz, i årets første træningskamp på udebane, når FC Fredericia fra Bet25 Ligaen tager imod tirsdag middag. Den tidligere Brøndby-angriber mødte sine nye holdkammerater ved mandagstræningen.

- Det er godt at komme hurtigt i gang, så man ikke skal vente 14 dage på at spille den første kamp, og det var en god første dag på arbejde. Måske hjalp det lidt, at jeg kendte nogle af spillerne i forvejen. Jeg har spillet sammen med Michael Jakobsen i Aalborg og Lasse Rise i Randers, og så kender jeg Emil Lyng og Daniel Stenderup fra flere ungdomslandshold. Nu glæder jeg mig til at være sammen om det fælles mål: At vinde en masse kampe, siger EfB’s nye nummer 19, Ronnie Schwartz.

Cheftræner Jonas Dal var også tilfreds med, hvad han så.

- Der var masser af lyd på Ronnie Schwartz til den første træning, han var engageret og virkede tændt på at gøre en forskel i EfB. Og så ramte han også målet på de fleste afslutninger. Det er også dejligt at have Fellah tilbage i fuldt vigør, og jeg glæder mig til at se ham i kamp efter en lovende indsats på træningsbanen, siger Jonas Dal.

Som bebudet forud for årets tredje træningskamp mod Vendsyssel FF i fredags skiftes så godt som hele holdet til kampen i Fredericia. Men ellers bygger trænerteamet videre på de samme elementer som i de foregående kampe.

- Det er positivt, at vi har fået lukket så godt af bagude i de tre hidtidige kampe, for vi har arbejdet meget med at stå godt i defensiven. Derudover har vi set nogle sydvestjyske dyder som sejhed og hårdt arbejde, og at vi stiller krav til hinanden. Mange nye spillere har været med, hvilket giver hårde odds for relationerne på banen, og derfor har vi arbejdet ud fra et fast koncept for at give spillerne tryghed, siger Jonas Dal.

Den forventede startopstilling mod FC Fredericia er:

Jeppe Højbjerg – Daniel Anyembe, Jeppe Brinch, Michael Jakobsen, Jerry Lucena – Jeppe Andersen, Mark Brink, Casper Nielsen, Emil Lyng – Mohammed Fellah, Ronnie Schwartz.

Udskiftningsspillere: Marco Lund, Jeppe Schultz, Nikolaj Hagelskjær, Bjørn Paulsen og Mick van Buren

Træningskampen mellem FC Fredericia og EfB spilles tirsdag kl. 12.00 på kunstgræsbanen ved Fredericia FF’s anlæg, Madsbyvej 4.

Af Frede Madsen

nyheder_divider