EfB Samarbejdsmesse 2017

Torsdag den 19. januar i Musikhuset Esbjerg

På EfB’s årlige samarbejdsmesse i Musikhuset i Esbjerg kan
du skabe nye spændende relationer og dyrke dit netværk.
Og så kan du møde tv-lægen Charlotte Bøving.

Samarbejdsmessen satte rekord med det højeste antal stande og flest deltagende virksomheder i den seneste udgave af klassikeren i januar 2016.

Nu har du mulighed for at blive blandt op mod 100 deltagende virksomheder på samarbejdsmessen i begyndelsen af det nye år. Du kan også invitere gæster fra dit eget netværk til at besøge messen – til gavn for både din virksomhed og de øvrige udstillere. Messen afsluttes med en lækker
frokostbuffet i Musikhusets smukke rammer.

Dette års foredragsholder inden den officielle åbning er læge Charlotte Bøving, der er kendt fra DR2-serien ”Lægen flytter ind”. På bare seks uger viser hun, hvor lidt der skal til for at give helbredet og livsstilen et skub i en sundere retning.

Charlotte vil på sjov og underholdende vis fortælle anekdoter fra programmerne, der er blevet de mest sete på DR 2 nogensinde. Med sin åbne og ærlige personlighed undlader Varde-lægen næppe at berøre den
kræftdiagnose, hun selv fik i september.

Inviter dit netværk! For at skabe så stor aktivitet på messen som muligt opfordrer vi til, at du inviterer gæster fra dit eget netværk til at besøge messen - til gavn for både din virksomhed og de øvrige udstillere. Gæster er velkomne i tidsrummet kl. 10.00 - 12.30.

Tilmeld din virksomhed til samarbejdsmessen her

Navn
Virksomhed
Email
Telefon
Antal deltagere
Stand
Antal morgenmad
Antal frokost
Kommentarer