SLUT: Brabrand IF – EfB 0-3

På en aften i Brabrand, hvor det udefra omgivelserne, godt kunne ligne et lokalt Serie-derby, skulle EfB forsøge at hente den fjerde sejr på stribe. Og den fik de.

Kampen begyndte perfekt for EfB, hvor der var ikke spillet mange minutter inden holdet kom på 1-0. Anders Dreyer eroderede bolden efter flot forarbejde af Jacob Lungi Sørensen. Dreyer spillede Tim Hölscher fri, og med et drøn fra venstre foden sparkede tyskeren bolden i mål til 1-0. Resten af halvlegen bølgede lidt frem og tilbage, men på trods af flere gode muligheder, blev det ikke til yderligere scoringer før pausen.
Anden halvleg var lige som første en jævnbyrdig affærer, dog med EfB fortsat i den dominerende rolle. Første store mulighed tilfaldt topscorer Anders Dreyer, der efter sammenspil med indskiftede Yuriy Yakovenko, kom alene i gennem, men desværre for Dreyer og EfB svigtede venstre foden i denne omgang. Det gjorde den ikke nogle minutter senere, da den unge kantspiller igen var på spil. Efter en god aflevering af Tim Hölscher, kom Dreyer en-mod-en med Brabrand-keeperen. Denne gang lagde topscoreren bolden stille og roligt i kassen til 2-0 for EfB, og scorede dermed sit 17. sæsonmål.
Med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid, var Dreyer igen på spil. Efter at have sat sin direkte modstander, fandt han med fantastisk aflevering, en fremadstormende Jesper Lauridsen, der kunne fejre sin nye titel som far ved lukke kampen til 3-0.
Næste opgave for EfB er topbraget på Blue Water Arena mod Vejle Boldklub. Du kan sikre dig billet allerede nu på http://billet.efb.dk

Resultat: Brabrand IF – EfB 0-3
Målscorer:
13′ 0-1 Tim Hölscher
71′ 0-2 Anders Dreyer
84′ 0-3 Jesper Lauridsen