SLUT: CSKA – EfB 0-0

Lørdag spillede EfB op mod CSKA Moskva, og med en flot arbejdsindsats kom holdet fra opgøret med et 0-0 resultat.

Det var ikke meget EfB havde bolden denne eftermiddag mod de mangedobbelte russiske mestre, CSKA Moskva. Et hårdt kæmpende vestjysk-hold sled sig dog alligevel til et 0-0 resultat.
CSKA åbnede kampen bedst, og var fra kampens start dominerende på bolden. Første store chance stod russerne da også for, da en dyb bold igennem Esbjerg-forsvaret spillede CSKA-angriberen, Vitinho helt fri, men hans afslutning gik forbi Jonas Jensens mål. Herefter kom EfB lidt bedre med i kampen, og efter en halv times spil fik William Møller også sendt bolden i mål efter en ripost fra en afslutning af den debuterende Tim Höslcher, men desværre for EfB dømte dommeren offside, og derved blev scoringen annuleret. Der var flere efterfølgende optræk til chancer, men stillingen ved halvleg forblev ved 0-0.
Anden halvleg åbnede med CSKA i den fortsat dominerende rolle, uden de dog for alvor blev farlige. Et par optræk til chancer for begge hold samt et frispark til russerne, var hvad det første kvarter af anden halvleg havde at byde på. Godt midtvejs i anden halvleg blev det dog rigtig farligt. CSKA kombinerede sig igennem i EfB’s højre side, og efter en aflevering tilbage i feltet, kunne en fri CSKA-spiller sparke på kassen, dog over mål.
Generelt var der ikke den store action i den sidste del af anden halvleg, hvor CSKA fortsatte med at dominere på bolden. EfB-holdet kæmpede dog flot kampen igennem og formåede, at holde russerne fra de helt store chancer.  Derfor endte kampen uden mål med slutresultatet 0-0.
EfB spiller næste træningskamp på onsdag kl. 15.00 mod lettiske FK Ventspils.
Resultat: CSKA – EfB 0-0 (0-0)