U17-SLUT: EfB – Haderslev 2-1

Onsdag aften skulle EfB forsøge at fortsætte den gode stime ved at hente tre point på eget græs mod Haderslev. Den plan lykkedes, da hjemmeholdet sikrede sig en sejr på 2-1 på mål af Patrick Lindholm Tjørnelund og Mads Borchers, som scorede til henholdsvis 1-0 og 2-0, inden gæsterne reducerede i overtiden til slutresultatet 2-1.

Vestjyderne startede ikke imponerende ud i første halvleg, hvor holdet kæmpede med en meget stærk medvind, der førte til alt mange boldtab. Heller ikke defensivt stod holdet stærkt, hvor man tabte for mange dueller. Det var også udeholdet der fik første halvlegs største chance, men rækkens sidsteplads formåede ikke at overliste Nicolai Vistisen i EfB-buret.
EfB kom dog meget bedre ud til anden halvleg, hvor man lykkedes med at stå bedre på banen, alt i mens spillet også begyndte at fungere. Det førte også til kampens første mål, da Patrick Lindholm Tjørnelund scorede for anden kamp i streg.
Målet kom efter en omstilling, hvor værterne fik et frispark ude foran feltet, som Andreas Troelsen tog sig af. Sparket ramte muren, men røg efterfølgende ud til Patrick Lindholm Tjørnelund, som sparkede bolden ind i det lange hjørne med venstreskøjten.
Det skulle også blive til 2-0, da EfB formåede at score på ét af holdets helt store styrker, nemlig omstillinger. Holdet fik flere mand med frem og fik kombineret sig fint inde i feltet, inden Mads Borchers fik sat højrefoden på sit første mål i kampen. Målet var offensivspillerens tredje mål i de tre seneste kampe.
Hen mod slutminutterne fik sønderjyderne en sidste livline, da en lyseblå spiller fik sidste fod på bolden og smaskede læderet op i modsatte hjørne uden chance for Nicolai Vistisen i esbjergensernes mål. Målet kom dog for sent, og derfor kunne EfB snuppe endnu en hjemmesejr.
– Jeg er rigtig glad for, at vi følger op på sejren mod FCN og vinder 2-1 i dag. Haderslev er et hold, som vi skal holde bag os, og det beviser vi ved at vinde over dem for anden gang i sæsonen. Vi er i dag ikke helt oppe i samme højder som i sidste kamp, men vi stod godt og sørgede for at skabe flere chancer samtidig med, at vi var farligere foran mål. Så det var en dejlig onsdag aften med en god holdpræstation, siger Jerry Lucena oven på holdets sejr mod Haderslev.

EfB – Haderslev 2-1 (0-0)
Målscorer:
50’ 1-0 Patrick Lindholm Tjørnelund
73’ 2-0 Mads Borchers
80’ 2-1 Jonas Holm Bossen