SLUT: EfB – Nykøbing FC 5-2

Nykøbing FC gæstede mandag eftermiddag Blue Water Arena, hvor EfB vandt 5-2. Adrian Petre strålede og scorede hattrick.

Esbjerg fB tog mandag eftermiddag i mod Nykøbing FC på Blue Water Arena. Starten kunne have været bedre for EfB, der havde svært ved at etablere spil, hvor Nykøbing var bedre til at finde hinanden på banen. Der skulle dog ikke gå længe før EfB fik bedre gang i deres omgang med bolden.
Offensiven begyndte især at slå fra sig, hvor Dreyer fik en udmærket afslutning fra kanten af feltet, men desværre forbi målet. Midtvejs i første halvleg kom forløsningen så for hjemmeholdet, da Jeppe Brinch slog en lang bold mod Adrian Petre, der kunne sætte den sikkert i mål fra tæt hold, efter en fejl i forsvaret fra Nykøbing. 1-0.
Herefter så det bedre ud for EfB, der spillede tålmodigt og havde fint flow i offensiven. Efter en halv time kom kampens anden scoring, og igen var det den unge rumæner Adrian Petre der var i centrum. Angriberen opsnappede bolden i feltet, og jonglerede et par gange i luften inden han afsluttede. Herfra blev flugteren rettet af, og snød derfor keeperen. 2-0 til EfB.
EfB var i sit rette element, og styrede kampen med hurtigt spil og flere chancer. Det skulle hurtigt give pote igen da Anyembe slog et fladt indlæg fra højre side, hvor Tim Hölscher flot afsluttede mod det lange hjørne, og dermed 3-0 på Blue Water Arena.
Kort efter var det Nykøbings tur til at blive farlige. Joachim Wagner modtog bolden på kanten af feltet, og drejede herfra flot bolden i hjørnet uden chance for Jeppe Højbjerg. Dermed fik gæsterne reduceret til 3-1, hvilket også blev resultatet ved pause.
Anden halvleg var Nykøbing mere med i spillet, og var over flere omgange farlige for Jeppe Højbjerg og defensiven hos esbjergenserne. Spillet bølgede frem og tilbage, men det var Nykøbing der ville det mest, hvilket reduceringen til 3-2 indikerede midtvejs i anden halvleg.
Herefter kunne man frygte for EfB at det skulle ende endnu værre, men Adrian Petre kom hurtigt til undsætning, og fuldendte dermed sit hattrick. Han kunne nemlig prikke bolden i mål efter en ripost fra Dreyers afslutning til 4-2.
Efter scoringen pressede Nykøbing for alvor på, og havde flere større chancer mod et ustabilt EfB-forsvar. Heldigvis for EfB manglede skarpheden hos gæsterne, der i stedet kunne se Anders Dreyer lukke og slukke til 5-2 fra straffesparks pletten kort før tid, der også blev kampens slutresultat.
EfB kan nu se sig placeret på ligaens 4. plads med tre point til førerholdet Vendsyssel FF.

Resultat: EfB – Nykøbing FC 5-2 (3-1)
Målscorere:
23’ 1-0 Adrian Petre
30’ 2-0 Adrian Petre
38’ 3-0 Tim Hölscher
41’ 3-1 Joachim Wagner
65’ 3-2 Nicolai Jessen
67’ 4-2 Adrian Petre
89’ 5-2 Anders Dreyer (straffespark)
9. Adrian Petre
86’ William Møller (Tim Hölscher)
90’+1 Mads Larsen (Adrian Petre)