Sol over sæsonens første træning

29. Jun. 2015

Efter tre ugers velfortjent sommerferie vendte en veloplagt spillertrup tilbage på Gl. Vardevej. Her blev der først spillet lidt pasningsøvelser og boldspil, inden spillerne gik indenfor i Blue Water Dokken for at teste deres fysiske formåen.

I Blue Water Dokken blev kondien testet for at sikre ens forhold hver gang, således at modvind og tunge baner ikke påvirker resultatet fra gang til gang. Ryan Johnson Laursen havde tilsyneladende været mest aktiv i ferien og fik det bedste resultat i testen:

- Jeg var glad for, at Jeppe Andersen og Jonas Knudsen ikke var med, så jeg for en gang skyld kunne vinde testen. Efter en lang sæson havde jeg brug for lidt ferie, og den er blevet tilbragt i først Malaga med Jeppe Andersen og Jesper Rasmussen og siden Østrig og København. I den kommende sæson skal vi gerne starte bedre end i de sidste sæsoner, så nu glæder jeg mig til at komme i gang igen og spille på alle de gode baner, siger Ryan Johnson Laursen.

Lasse Rise var sammen med Hans Henrik Andreasen tæt efter Ryan Johnson Laursen i testen, og Rise har trænet hårdt i pausen for at være klar til sæsonstart:

- Jeg har nydt ferien i Barcelona med min kæreste, men jeg havde fået et strengt træningsprogram med fra vores fysiske træner Torben. I den kommende sæson skal vi være klar fra start, så det kunne være dejligt at komme godt fra land og fortsætte med de gode resultater, som vi sluttede den sidste sæson af med, siger Lasse Rise.

Ryan Johnson Laursens ledsager til Malaga, Jeppe Andersen, trænede med bold ved sæsonens første træning:

- Jeg var med i opvarmningen og pasningsøvelsen, så jeg tror, at jeg er længere fremme, end hvad vi først havde regnet med. Det gik godt, og jeg mærkede ikke noget til skaden. Hvis jeg kan være tilbage til november, så er jeg en glad mand, siger Jeppe Andersen.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider