Jessen og Bille assisterede i Nordsjælland

16. aug. 2015

Med Michael Mex Pedersen og Lars Lungi Sørensen ved roret lykkedes det i dag at hive sæsonens første sejr i land, da FC Nordsjælland blev besejret med 2-1, efter at Robin Söder og Lasse Rise havde bragt esbjergenserne foran i første halvleg.

FC Nordsjælland og Esbjerg fB entrerede banen med sorte sørgebind på armene for at mindes Harald Nielsen, der gik bort tidligere på ugen.

I kampens indledning startede EfB kompakt med et klart fokus på defensiven, mens de overlod en del af initiativet til hjemmeholdet fra FC Nordsjælland. Dette medførte få chancer fra begge hold i kampens indledning, indtil at Bruninho blev spillet i dybden, men Martin Dúbravka reddede hans afslutning.

Anderledes skarp var esbjergenserne i den modsatte ende af banen, da Lasse Rise få minutter efter spillede Nicki Bille i venstre side af banen. Bille lagde bolden af for sommerens anden tilgang, Leon Jessen, der med højre fod slog bolden ind til Robin Söder, som headede bolden i mål.

Som kampen skred frem blomstrede selvtilliden langsomt blandt esbjergenserne, og senere i første halvleg udbyggede EfB føringen, da Daniel Stenderup slog bolden op til Nicki Bille. Med hælen lagde han bolden af for Lasse Rise, som fra 25 meters afstand hamrede bolden i mål.

Fra anden halvlegs start lagde hjemmeholdet mere pres på esbjergenserne, og det havde nær givet pote, da bolden blev spillet forbi Leon Jessen og sendt ind forbi Martin Dúbravka. Almebäck kom dog godt tilbage og fik skærmet bolden af for Bruninho, så Dúbravka kunne komme tilbage og sikre sig bolden.

Det lykkedes dog at reducere for FC Nordsjælland, da Martin Vingaard spillede Bruninho i dybden. Martin Dúbravka reddede i første omgang afslutningen, men returbolden havnede ved Bruninho, som flugtede den i mål forbi en sagesløs Martin Dúbravka til slutresultatet 2-1.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider