Sprudlende offensiv kørte Brabrand over

Esbjerg fB slog i dag Brabrand IF i en kamp hvor offensiven fik foldet sig ud. En 4-0 sejr på mål af dobbeltskytten Anders Dreyer, Mark Brink og Mathias Kristensen. Et dominerende hjemmehold, som sagtens kunne have forøget sejren med flere mål.

Kampen startede ud en anelse nervøst for begge mandskaber, hvor ingen rigtigt fik sat sit præg på kampen. I de indledende minutter kunne det have gået galt, da et forsvarskoks sendte Ørbech alene med Højbjerg, men vinklen blev for spids, og EfB-keeperen parerede til hjørnespark.
Herefter tog Esbjerg for alvor fat, og dominerede kampen på alle facetter af spillet, og det skulle snart vise sig at give pote. I det 12. minut modtog Anders Dreyer bolden i højre, og bragede kuglen i hjørnet uden chance for Rosenørn, 1-0 til EfB. Kort efter var offensiven på spil igen, efter kombinationer af Brink og Lungi, men afslutningen blev reddet flot af, den gamle EfB-keeper, Mathias Rosenørn.
EfB dominerede fortsat halvlegen, og væltede sig i chancer. Mange flotte angreb blev iscenesat, især med Brink og Dreyer som arkitekterne, og havde det ikke været for Mathias Rosenørn i Brabrand-målet, kunne det nemt være blevet til en større føring.
Brabrand havde svært ved at etablere spil, hvilket var Esbjergs fortjeneste. Spillerne sad konstant på dem, og tabte ikke mange bolde, og kort før pausefløjt kunne Dreyer score igen. Et flot spark fra kanten af feltet udplacerede keeperen, og gjorde det dermed til 2-0. Minutter efter faldt endnu en scoring, og kampen blev reelt afgjort. Brink modtog bolden midt for mål og satte en kælen inderside på, som strøg fladt i mål. 3-0 til pausefløjt.
Efter pausen fortsatte EfB hvor de slap. Hjemmeholdet dominerede stadig, og satte mange flotte angreb op. Kombinationer i ægte tiki-taka stil var tit tilfældet, og flere scoringer kunne nemt have faldet. Tilskuerne på Blue Water Arena blev forkælet her til eftermiddag, og der blev tit sendt applaus ned mod spillerne.
Mathias Kristensen, som kom ind fra anden halvlegs start, var også særligt i spilhumør. Den unge kant-spiller satte et flot punktum, på en formidabel præstation, og scorede til 4-0. Kristensen driblede på tværs i feltet, og satte flere mand inden han til sidst sendte en flad bold modsat. En flot scoring af den unge tekniker.
Brabrand bød ikke ind med noget som helst, og EfB søgte fortsat efter flere mål. Sidste fase af kampen var et reelt skydetelt, men uden held for hjemmeholdet. To store chancer til Adrian Petre, og flere lækkerier fra, den unge trio, Dreyer, Brink og Kristensen kunne sagtens have sat yderligere scoringer i kassen, men sådan gik det ikke.
Kampen endte 4-0 på Blue Water Arena, efter en flot præstation, hvor især en sprudlende offensiv vil blive husket.

Kampen i tal
EfB – Brabrand IF 4-0 (3-0)
12’ 1-0 Anders Dreyer
40’ 2-0 Anders Dreyer
43’ 3-0 Mark Brink
67’ 4-0 Mathias Kristensen
Indskiftninger
46’ Mathias Kristensen (Emmanuel Oti Essigba)
64’ Mads Larsen (Agus Garcia)
72’ Adrian Petre (William Møller)