Talentfuld offensivspiller i EfB til 2020

16. Apr. 2017

På sin 15-års fødselsdag har offensivspilleren, Mads Zaar, indgået en treårig ungdomskontrakt med Esbjerg fB. Mads Zaar, der kan spille på begge kanter og i angrebet, er lige nu til IberCup i Portugal, hvor han nyder 27 grader og høj sol, men når han vender tilbage til det mildere vestjyske påskevejr, bliver det som ny kontraktspiller i EfB.

Til trods for at vennerne nyder påskeferien, og han i dag fylder 15 år, tilbringer Mads Zaar disse dage i Cascais, Portugal, hvor EfB’s bedste U15-trup deltager i IberCup. For Mads Zaar har længe satset på fodbolden, og det betyder, at han nu belønnes med en treårig kontrakt frem til 30. juni 2020.

- Mads Zaar er en spændende offensiv spiller med gode individuelle færdigheder: Han har fart, driblefærdigheder og gode afslutningsevner. Når de bedste spillere bliver 15 år, tilbyder vi dem en kontrakt, og Mads Zaar er en af klubbens bedste i sin årgang. Nu har vi haft mange gode snakke med Mads og hans forældre, og vi er enige om, at Esbjerg fB er det rette sted, hvor han kan udvikle sig til U17-spiller og siden førsteholdsspiller, siger ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.

Mads Zaar kom til EfB fra samarbejdsklubben, SGI, som U13-spiller, og før det var han i Vester Nebel og Tarp Boldklub. Selvom han i fritiden ynder at følge Chelsea FC, er det Esbjerg fB, hjertet banker for, og det er også i EfB, den talentfulde offensivspiller håber at slå igennem.

- Det er rigtig fedt at underskrive en kontrakt med EfB. Det er noget, jeg har drømt om, og det viser, at EfB tror på mig, og at jeg kan blive til noget i fremtiden. Nu håber jeg, at jeg får nogle gode U17-kampe, og at jeg siden kan bide mig fast i U19 Ligaen, siger Mads Zaar.

Ved siden af fodbolden går Mads Zaar på 8. klassetrin i eliteidrætsklasserne på Bohrskolen afdeling Vita i Esbjerg.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider