Tipsvinder donerede til kræftsyge børn og EfB

09. Jun. 2017

Torben Hansen fra Dansk Revision Esbjerg viste sig at være bedst til at regne den ud, da Erhvervslivets Tipsdyst/JydskeVestkysten skulle afgøres. Ved hver EfB-hjemmekamp i fodboldsæsonen har 61 erhvervsfolk tippet på resultatet og cifrene, og revisoren fik fredag overrakt vandrepokalen med de store ører ved et arrangement i EfB Caféen.

Torben Hansen scorede 18 point og blev fulgt af POULSEN med 17 og Hotel Britannia med 16 point.

- Jeg lå længe omkring nummer fem eller syv, men havde de uafgjorte resultater mod AGF og AC Horsens i de afgørende kampe. Dem, der hele tiden har holdt på EfB, har nok haft det svært. Jeg har flere gange haft afvigende resultater og tippet 6-2 og 4-2, så jeg har ikke fedtspillet, siger Torben Hansen.

For nogle år siden tippede han 6-2 til EfB mod OB, og det holdt stik. Siden har han ikke været bange for at tippe målrige kampe.

I sin takketale ved JydskeVestkystens arrangement måtte han erkende, at byens pengeinstitutter denne gang havde været bedre til at gætte EfB-resultaterne. De to øvrige revisionsfirmaer endte på bare tre point, og bankfolkenes snit var bedre. Normalt dyster finansfolkene om at forudse virksomhedernes resultater.

- Tipsdysten er da et samtaleemne, når vi mødes ude i byen, og jeg har indtryk af, at der er god efterspørgsel efter at komme med. Det er også godt, at der hele tiden er snak om EfB, der er vores fodboldflagskib, siger Torben Hansen.

Foruden pokalen modtog han en check på 7.500 kr., som han delte i to portioner og donerede 5.000 kr. til Børnecancerfonden og 2.500 kr. til EfB.

- Jeg ved, det er symbolsk, men pengene til EfB er et lille signal om, at nu må vi stå sammen om at løfte klubben op igen. Nogle kan bidrage med små beløb, andre med større, og jeg håber, andre vil tage det op, siger Torben Hansen.

Af Frede Madsen

nyheder_divider