To nye EfB’ere på kunstgræs i Horsens

16. jan. 2017

Den fysiske træning har domineret de første dages forberedelser til forårssæsonen, og så har EfB’s cheftræner, Lars Lungi Sørensen, lagt de indledende taktiske byggesten inden årets første træningskamp ude mod AC Horsens tirsdag eftermiddag.

18-mandstruppen inkluderer de to nye spillere, Konstantinos Tsimikas og Otar Kakabadze, og de to backs fra henholdsvis Grækenland og Georgien er – især takket være Awer Mabils inkluderende evner – faldet godt til i truppen.

- De nye spillere vil gerne lytte og lære i forhold til, hvad vi gerne vil som hold. Fysisk og fodboldmæssigt ser de fine ud og er klar til kamp. Mod AC Horsens vil jeg for hele holdet gerne se tegn på det, vi har øvet i de første træninger: Kompakthed og positionering, når vi har bolden. Og så skal spillerne bare være på, som jeg forventer af dem i enhver kamp, siger Lars Lungi Sørensen.

Jeppe Højbjerg og Casper Nielsen er i Dubai med U21-landsholdet, U19-landsholdet med tre EfB’ere er på Cypern, og flere profiler er fortsat ude af betragtning på grund af skader. Truppen er derfor suppleret med flere unge spillere.

Kampen i Horsens er rykket to timer til kl. 15.00 i forhold til det oprindelige spilletidspunkt.

EfB spiller træningskampen mod AC Horsens tirsdag den 17. januar kl. 15.00 på kunstgræsbanen ved Casa Arena.

Af Frede Madsen

nyheder_divider