Triumfen udeblev i Randers

08. Nov. 2014

Dobbelt up på Pusic-scoring var ikke nok til at sikre EfB point i Randers. Hjemmeholdet endte med at trække det længste strå i et underholdende opgør.

De medrejste EfB-fans fik hurtigt noget at juble over, da Martin Pusic efter blot to minutters spil bragede EfB i front. Fra sin plads på højre kant fandt Mohammed Fellah Pusic, der efter et træk i feltet kunne sende bolden i mål ved modsatte stolpe.

Føringen blev kortvarig for esbjergenserne, der et kvarter inde i kampen måtte se hjemmeholdet udligne. Hjemmeholdets Mikael Ishak kom højest i feltet, hvor han med et hovedstød kunne sende bolden i mål, selvom Martin Dubravka forsøgte at bokse bolden væk. Der skulle falde endnu en scoring, inden første halvleg havde rundet den halve time. Randers’ Elmar Bjarnasson sendte værterne i front, da han opsnappede en løs bold i feltet, som han hurtigt konverterede til en scoring.

Trods den gode start på opgøret, der blev sat i gang af scoringen fra Pusic, var det hjemmeholdet, der endte med at få overtaget som kampen skred frem. Kronjydernes fysiske spil drillede esbjergenserne, der i perioder havde svært ved at få det spil frem, der kunne have sendt de tre point til vestkysten.

Det blev ikke til endnu en tidlig esbjergensisk scoring, da de to hold kom ud til anden halvleg. I stedet var det endnu en svensker, der nettede for kronjyderne. På kanten af straffesparksfeltet kom Randers’ Victor Lundberg forbi Michael Jakobsen med en hurtig vending, hvorefter han trykkede af og sendte bolden i mål.

Foran 3-1 skruede hjemmeholdet ned for aggressiviteten og stillede sig mere afventende, mens det nu var op til esbjergenserne at få åbnet op for opgøret, der på det tidspunkt virkede til at være låst. Der kom dog spænding i opgøret igen, da Martin Pusic med sin anden scoring åbnede kampen med 11 minutter igen.  I sammenspil med Mikkel Vestergaard første Pusic bolden op langs højre side. Et smart overlap sendte bolden videre til Vestergaard, der med en flot aflevering igen fandt Pusic, der var kommet på plads midt i feltet. Fra så god en position svigtede Pusic’ målnæse ikke.

Udligningen blev efterfølgende jagtet, men trods næsten seks minutters tillægstid lykkedes det ikke for esbjergenserne at finde vejen til netmaskerne. Michael Jakobsen og holdkammeraterne havde sandsynligvis gerne set et straffespark i slutminutterne, da Jakobsen med et kraftigt skub i ryggen blev nedlagt i feltet, men spillet fik lov til at fortsætte. Det lykkedes dermed for Randers at løbe med sejren for anden gang i denne sæson.

Af Lars Johansen

nyheder_divider