U17: EfB – FCK 1-1

Lørdagens hjemmekamp mod FCK var på papiret et svært opgør, som EfB gik ind til. Men vestjyderne lod sig ikke skræmme og formåede at hente ét point i en kamp, der endte 1-1. Værternes målscorer var Mads Borchers.

Hjemmeholdet startede fornuftigt ud ved at stå godt på banen, mens de samtidig kom til farlige omstillinger, der truede hovedstadsklubbens defensiv. Desuden holdt man løverne fra fadet og undlod at give for mange chancer væk.

Det gav også pote 10 minutter inde i anden halvleg, da gæsternes keeper, på sin vej ud til en lang bold, stødte sammen med sin egen forsvarsspiller. Forsvarsfejlen udnyttede Mads Borchers, da han opsnappede bolden og sendte læderet ind i nettet til stillingen 1-0.

FCK, der ligger og kæmper med om guldet i U17 Ligaen, forsøgte ihærdigt at komme tilbage i kampen. Det lykkedes også et kvarter før slutfløjtet, da et indlæg blev sendt ind i det esbjergensiske felt. Her forsøgte Tobias Stagaard at cleare bolden, men desværre satte han hovedet på bolden og sendte den i eget net til stillingen 1-1.
Hen mod kampens slutning var EfB ved at hive alle tre point hjem, da Jeppe Paulsen kom frem til en stor chance i det lille felt efter flot opstil fra Mads Zaar. En knoldet bane var dog årsag til, at bolden desværre hoppede op på offensivspillerens knæ, og dermed måtte han og resten af holdkammeraterne tage til takke med ét point.

– FCK spiller med om mesterskabet, og de har nogle rigtig dygtige spillere på holdet. Så jeg er meget tilfreds med indsatsen i dag, for det er ikke hvilken som helst modstander, vi møder i dag. Der var gode præstationer hos samtlige spillere, og det er super, at vi yder en opløftende indsats, når vi gik ud og tabte 7-1 sidste weekend til FC Midtjylland. Der skal være roser til alle spillere, for vi lykkedes med mange ting i dag, fortæller en glad Jerry Lucena oven på lørdagens uafgjort resultat.

Resultat: EfB – FCK 1-1

Målscorer:
55′ 1-0 Mads Borcher
70′ 1-1 Tobias Stagaard (Selvmål)