U17: EfB jagter første forårssejr i Køge

17. mar. 2017

Med det seneste 1-2-nederlag til Randers Freja har EfB’s drenge i U17 Ligaen endnu ikke vundet i forårssæsonen, og jagten på årets første sejr fortsætter lørdag på udebane mod bundholdet HB Køge.

- Den første sejr skulle gerne komme lørdag. Vi er enige om, at vi ikke har præsteret ordentligt hidtil. Truppen er smal med syv førsteårs spillere, og vores placering midt i tabellen giver gode muligheder for at bringe nogle af dem i spil, så vi også kan kigge frem mod næste sæson, siger U17-træner Jerry Lucena.

HB Køge ligger ganske vist nederst, men indledte foråret med at spille 1-1 på udebane mod topholdet Brøndby IF, og sjællænderne har siden fået point mod FK Viborg og FC Midtjylland, som EfB erobrede forårets hidtil eneste point mod ved at spille 2-2.

- HB Køge spiller kompakt i forsvaret og satser på hurtige omstillinger via deres kanter og op til deres forreste angriber. Offensivt skal vi spille hurtigt med løb igennem kæderne, og så skal vi være dygtige i de defensive omstillinger, når vi mister bolden. Restforsvaret skal være opmærksomt og sørge for, at HB Køges angriber ikke kan få rum og kontrol over bolden, siger Jerry Lucena.

Truppen:

Da EfB ikke spiller i U19 Ligaen i denne weekend, afgiver U17-holdet ikke spillere opad. Derfor er Oliver Olsen tilbage i truppen. Jonas Mortensen sidder over med en ankelskade, men ventes snart klar. 

Kampen i U17 Ligaen mellem HB Køge og EfB spilles lørdag kl. 12.00 på Herfølge Stadion.

Af Frede Madsen

nyheder_divider