U17: EfB – Silkeborg IF 2-4

U17-holdet tabte lørdag eftermiddag 2-4 til Silkeborg IF efter en skuffende præstation, som ikke bød på mange roser fra holdets træner, Jerry Lucena.

Kampen åbnede ellers med et brag for EfB. Efter blot syv minutters spil afsluttede Jeppe Block Paulsen et fantastisk angreb af hjemmeholdet ved at gøre det til 1-0, men det var også et af få lyspunkter for hjemmeholdet denne eftermiddag. EfB’erne virkede til at halte lidt efter i både tanke og handling. Efter tretten minutter kom udligning også, dog på noget uheldigvis for hjemmeholdet, da Anders Akselsen drejede bolden i eget net til stilling 1-1. Kampbillede fortsatte, hvor EfB ikke rigtig kom ind i kampen, men på et veludført frispark efter nitten minutters spil, sparkede Mirza Husic igen EfB foran til pausestillingen 2-1.
Kort inde i anden halvleg blev kampen reelt afgjort. I løbet af blot et kvarter formåede Silkeborg nemlig at score hele tre gange og dermed sikre sig sejren.
– Jeg synes ikke vi var der i dag. Det var at mærke helt fra kampens start. Jeg sagde til drengene efter kampen, at jeg var en skuffet træner i dag, for jeg kan godt leve med at tabe til et bedre hold, men ikke fordi vi ikke investere det der skal til, og det gjorde vi ikke i dag lød det fra U17-træner, Jerry Lucena.
Resultat: EfB – Silkeborg 2-4 (2-1)
Målscorer:
7’   1-0 Jeppe Block Paulsen
13’ 1-1 Anders Akselsen (Selvmål)
19’ 2-1 Mirza Husic
47’ 2-2 Frederik Carstensen
49’ 2-3 Nikolaj Dakl Sauer
54’ 2-4 Niclas Holm Pedersen
Udskiftninger:
56’ (Anders Akselsen) Kasper Høj Jensen
61’ (Marcus Hansen) Arthur Løvgren Frandsen
64’ (Denis Catovic) Frederik Kruchov Hummelgaard