U17: Kamp om midterplaceringer i Silkeborg

27. Apr. 2016

Efter fire sejre i de seks første kampe i foråret møder EfB’s U17-ligamandskab onsdag Silkeborg IF i et spændende midteropgør.  

Seneste weekend vandt EfB 2-0 over OB efter to scoringer af Frederik Christensen i en kamp, hvor holdet viste gode dyder som holdånd og vindervilje. Træner Lars Vind har sammen med sine drenge haft fokus på den kraft, holdet viste i de offensive omstillinger, samt det gode forsvarsspil holdet leverede. Der er dog også punkter at arbejde videre med i den kommende periode.

- Vi har ikke nået at træne så meget, men vi har alligevel snakket en del om vores manglende opspil og ro på bolden. Derfor vil det være et tema i kampen mod Silkeborg. Jeg er dog klar over, at ønsket om at mere boldbesiddelse samtidig med et fokus på fart i løb foran boldholder og et aggressivt pres er en proces, der tager tid. Vi er blevet meget mere modne en tidligere på sæsonen og vil nu flytte os på de øvrige områder, siger Lars Vind. 

Esbjerg vandt det modsatte opgør i august med hele 7-0 på Esbjerg Atletikstadion. Det var en kamp, hvor mange ting lykkedes for EfB’s drenge mod et afbudsramt Silkeborg-mandskab.

- Holdet spillede i Esbjerg uden flere profiler, og der venter en anden opgave i dagens kamp. I forberedelserne til forårssæsonen tabte vi til holdet i pokalturneringen med 3-1, så nu er det os, der har revanche til gode. Det bliver et meget tæt opgør, hvor dagsformen og skarpheden meget vel kan blive afgørende, siger Lars Vind.

Kampen i U17 Ligaen mellem Silkeborg IF og EfB spilles onsdag kl. 19.00 på kunstgræsbanen ved Søholt Idrætscenter i Silkeborg.

Truppen:

David Easter blev skulderskadet i kampen mod OB og er ude de næste par uger, Mikkel Søndergaard er ramt af sygdom, mens Martin Egelund og Thor Kristiansen er tilbage i fuld vigør efter kampe i U19 Ligaen.

nyheder_divider